Mi történt az emberekkel?
Azt veszem észre hogy már mindenki le@arja a másikat !
Bizalmatlanok sokak a másikkal szembe..Egyre jobban van széthúzás , nem törődömség , bunkóság és tiszteletlenség !!
személyszerint ez az ismeröseim körében is jelen van még családtagok és rokonok is ezt csinálják..
Olyanokba is csalódok mostanság akiröl nem gondoltam volna soha sőt bosszant és idegesít amiért így viselkednek..Pedig én nem okozok nekik vagy okoztam semmi féle megbántást amiért ezt kéne tenniük....
nem értem ezt a hozzáállást... MIÉRT?
Mindig is volt ilyen és lesz is de mostanság ez egyre erösebb ez a jelenség..
úgy vagyok vele hogy már nem fogok foglalkozni az emberekkel... elengedem...nem ér annyit hogy ez miatt @arul érezzem magam !
Csak magamra kell számitsak senki másra !!!
Ez, és az ehhez hasonló megfogalmazású kérdés kb. 102* lett feltéve, szerintem érdemes lenne végigböngészni az eddigi válaszokat.
Különben meg azért, mert népünk társadalma, és annak a Vezíre ezt követeli tőlünk.
"Azt veszem észre hogy már mindenki le@arja a másikat !"
^ez a problémád^
"úgy vagyok vele hogy már nem fogok foglalkozni az emberekkel..."
^ezt tekinted megoldásnak^
Ha ugyanúgy beállsz abba a csoportba, amivel elvileg nem szimpatizálsz, akkor miért csodálkozol, hogy gyarapodik a létszám? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!