Lebuktam lopás közben, nagyon szégyenlem magam és rossz
érzéseim vannak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Van egy rossz szokásom, hogy mindig becsempészek +1 zsemlét a csomagolásba interspárban, szóval amikor 10 zsemle helyett 11-et rakok bele, mintha "elszámoltam" volna, pedig amúgy direkt csinálom. Nem tudom miért, egyszerűen ilyen törvényen felüli gonosz anarchista gyereknek érzem ilyenkor magam és élvezem. Vagyis élveztem eddig. Most megpróbáltam kettőt pluszba becsempészni, de erre a gyorskassza bejelzett... Szerencsére egy kisebb veszekedés után a felügyelővel, hogy ne hívja rám a rendőröket lopás gyanújával, végül elengedett és beütött +2 zsömlét. Nagyon szégyenlem magam. Hihetetlenül kényelmetlen visszagondolni a szituációra. Kényelmetlen érzés, hogy lebuktam és hogy megint majd megyek és akkor már ilyen megbízhatatlan emberként tekint rám majd ugyanaz a dolgozó, stb. Mit csináljak, hogy ne érezzem ennyire rosszul emiatt magam?
Az áruházi dolgozók zöme ennél is többet lop minden nap. A vezetőik is.
2020. szept. 7. 08:11
23/26 anonim válasza:
Milyen jó, hogy az országban nincs nagyobb probléma, mint hogy valaki 11 zsömlét pakol a szatyrába. Ja, várj...
2020. szept. 7. 08:35
24/26 anonim válasza:
Én tizenévesen rejtett zsebű kabátban, és táskában jártam lopni boltokba. Egyrészt mert izgalmas volt, másrészt meg nem volt pénzem, és anyám csak néha volt otthon. Ma is nosztalgiával gondolok rá vissza. Főleg amikor a barátaimmal iszogattunk közbe, és szétloptuk a város különböző boltjait. Én egyáltalán nem szégyenlem ezt.
Ha lett volna pénzem akkor valószínűleg máshogy élem ki az adrenalinéhségemet. Mondjuk gördeszkáztam volna vagy nemtudom.. Most meg már nem lopnék, mert van elég pénzem arra amire kell, és nem is fogok már olyan helyzetbe kerülni, h ne legyen vmiért pénzem.
2020. szept. 7. 10:04
25/26 anonim válasza:
😂😂😂😂😂 hát, esküszöm én egy igen jót nevettem. Bár már nincsenek Gávölgyis kabarék, de a gyakori néha kompenzálja. Zsemlelopkodás, rejtett zsebű kabátos tolvajok, jogosítvány.
Szép estét!
2020. szept. 7. 18:56
26/26 anonim válasza:
szerintem praktikus ha keresel egy masik nagyobb aruhazat es bo pulcsiban mesz, ha nem figyel senki akkor siman felcsusztathatsz egy-ket zsemlet az ujjaba es itt a tescoba peldail ki is lehet menni az informacios pultnal anelkul hogy megneznek mi van nalad :DD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!