Az emberek hogy tudnak rajongani egy olyan rapperért aki korábban megverte a barátnőjét és évekig drogos volt?
"És ma is első számú célközönsége, a prolik."
Ahham, nyilván azért van, hogy az összes újgazdag csirigli kisfiú kislány, általában rappet veret a "dzsíbíel"-ről.
Egyébként ismerem ezeket, nem a levegőbe beszélek, full elit család, mindenük meg van, apuka nevén hatalmas vállalkozás, két tini gyerek, mindkettő oda van a feka rappért és ilyenek tömegével vannak a társadalomban.
Lehet itt arra élvezni hogy jó ízűen prolizunk mindenkit, de attól még nem lesz igaz.
#11 Ez elég durva általánosítás, és egyáltalán nem igaz. A hip hop műfajban is vannak igényes előadók, ahogy a te kedvenc zenei műfajaidban is vannak emberileg vagy szakmailag semmirekellő zenészek. Sajnálom ha te még csak ízléstelen rapzenével találkoztál. Nem kötelező szeretned de legalább ne írj butaságokat.
A kérdésre válaszul pedig, sajnos sokakat nem érdekelnek ezek a dolgok. Pláne ha az előadó a zenéjében ezt az életstílust népszerűsíti. Hozzáteszem az hogy valaki drogfogyasztó vagy függő volt, azt egyáltalán nem ítélném el ilyen élesen, de a bántalmazás valóban komoly dolog. Mindenkinek vannak hibái, és a kedvenc előadóimat én sem ez alapján ítélem meg, de van az a pont, ahol már nem lehet elválasztani az embert a munkásságától.
@21:55
Ennek mondhatod.
Csak a fröcsögés s célja.
Hát én még nem láttam jómódú fiatalokat gettózenéért rajongani. Vagy hát kinek mi a jómódú. Lehet tifelétek már az is jómódúnak számít, akinek ájfónja van.
De tényleg, írj már egy igényes rap előadót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!