Milyen tulajdonság ez ,miért dobta bele a titanciba rose a gyémántot a vízbe??
Figyelt kérdés
Tehát miért dobta bel a vízbe a gyémántot és miért húzta a férfiakat gyémánt a titanicban van hisz egész végig nála volt miért nem mondta el rögtön??2020. szept. 5. 16:05
1/19 anonim válasza:
Rose karaktere eleve fiktív, tehát ő nem létezett valójában. A filmben lévő nő pedig gondolom miután már mindent elmondott, minden titkát kiadta a kíváncsiskodóknak ezt az egyet meg akarta tartani magának. Gondolom azért dobta be a vízbe mivel számára nem képviselt akkora értéket egy nyakék amit egy paraszt palitól kapott egy olyan hajón amin élete legkeserédesebb kalandja játszódott, el akarta temetni az utolsó emléket is a Titanic mellé. Ez volt az ára az ő történetének.
2/19 A kérdező kommentje:
hát de miért nem adta akkor oda?? egyébként nem volt paraszt a plai hisz nagy gazdag volt!!
2020. szept. 5. 16:31
3/19 anonim válasza:
Nem, nem paraszt volt. Ez a jelző a parasztokra nézve sértő.
Csak szimplán egy öntelt, tapló pöts volt.
A többit már az első jól megválaszolta.
4/19 A kérdező kommentje:
jah de első sotályú ur volt gazadag !! tulajdonságra lehet gonosz volt
2020. szept. 5. 16:45
5/19 anonim válasza:
Én 14 éves voltam, amikor először láttam a filmet.
Nekem az a jelenet úgy jött le már akkor is (illetve miután többször újranéztem), hogy azzal elengedte a múltjának egy részét, hogy az ékszert a vízbe dobta.
6/19 anonim válasza:
Nekem az a jelenet bizonyította, hogy az az idős néni tényleg nem kamuzott.
7/19 anonim válasza:
Szóval, amikor megszakította a meséjét, visszatértek a nénihez. Ez engem zavart. Amikor ez a néni (Rose) beledobta a nyakéket a hajóról a tengerbe, akkor olvad egybe a fiatal Rose, Hogy hé ez az a fiatal nő.
8/19 A kérdező kommentje:
jah de nagy értéket bedobta csak ugy monduk egy részből tényleg meglehet érteni nem volt neki kellemes a titanic ott vesztette el élete szerelmét
2020. szept. 5. 19:38
9/19 anonim válasza:
Próbálj kicsit talán elvonatkoztatni az anyagi dolgoktól és jobban megérted majd a történetet.
10/19 A kérdező kommentje:
hát jah igazad van pedig a filmben aztán tényleg számított az anyagi dolgok
2020. szept. 5. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!