Titeket is felbosszant ha irtok valakinek es el is olvassa de nem válaszol rá?
Kérdező, nem akarlak elkeseríteni, de egyszer én is feltettem a kérdést, és a gyk közönsége szerint ez teljesen normális dolog. Mármint elolvasni és nem válaszolni.
(Szerintem meg nem az.)
Ha állandóan ezt csinálja valaki és napokig tart válaszolni, akkor engem zavar.
Nyilván nincs miért mérgesnek lenni, ha valaki nem ér rá és azért nem válaszol.
Az irritál, aki ilyeneket direkt csinál.
Pl. Kérdeztem valakitől, hogy akkor mi van, tényleg megyünk e egy adott programra (eléggé kétkedve beszéltük korábban is), direkt kértem, hogy válaszoljon valamit, mert ha nem jön össze, akkor lenne más dolgom is. Na erre a barom látta és napokig húzta az időt, a végén közöltem, hogy szerveztem mást, erre meg még ő hisztizett. Ezek az emberek nem tisztelik a másik idejét.
Nagyon utálom, amikor valaki egy fontos dologgal kapcsolatban így húzza az időt.
Az ilyen embereket le is építem az életemből hamar.
Normális, mert az emberek nem csak ülnek egész nap.
Ha csak nézek ki a fejemből, akkor is elég érdekes, hogy valaki számonkéri rajtam, mikor válaszolok, de úgy, hogy éljük az életünket, tiszta vicc.
Nekem szokott olyan lenni, hogy valakivel chatelek telefonról, majd valami közbejön (hív a főnök, leszállok a vonatról, akármi a világon), és bár még mindig nem érek rá chatelni a feladatom közben, valami mást kell használnom a telefonomon. Amint feloldom, megnyílik a chat, és a másik annyit lát, hogy "láttam" amit írt. Ettől még nincs időm épp elolvasgatni és visszaírogatni...
Millió oka lehet hogy nem ír vissza azonnal. Nem értem, miért kéne ezen idegeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!