Miért irritál ez ennyire ez a lány?
Hali, nem régen regisztráltam.
Remélem jól döntöttem, és kapok normális válaszokat ezen az oldalon.
Neki is kezdek ha nem bánjátok.
Tehát:
Van egy Nő/Lány akit annyira utálok, hogy férfi létemre úgy álba v*.*gnám hogy az hihetetlen.
Nem irigység vagy féltékenység áll a dolog mőgött, de nem is az hogy megbántott volna valaha.
Nem tudom megmagyarázni ezt a dolgot, egyszerűen ha meglátom megtudnám folytani egy kanál vízbe (nem vicc) Nem tudom, lehet a személyisége nem tetszik, vagy mert nagyképű olyan dologra, ami nincs is neki. Menőnek, meg szépnek tartsa magát, aztán közbe mindegyik a béke seg*.*e alatt van.... Egy teljesen átlagos lány, nem nevezném szépnek, sőt! Inkább kb 4 skálára sorolnám. Nagyképű, egoista, csak tudnám mire fel. A smink, és a festett haj tartsa életbe, na meg a tetko. A többit nem sorolnám, kiváncsi lennék a véleményetekre.
Te is az vagy, de látom az nem zavar.
"#legszivesebben agyon b@sznam a fejet"
Tök egészséges mentalitásod van, tényleg. Tudok olvasni, nem vagy normális, nyilvánvaló.
Hogy vagy képes ennyit foglalkozni egy olyan emberrel, akit konkrétan le se kéne sz@rnod? Nincs saját életed vagy mi van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!