Miért vannak olyan emberek aki ismerik egymást mégsem jelölik vissza Facebookon? Titeket ez nem idegesít?
Én eleinte mindenkit visszaigazoltam, akit ismertem valahonnan, még akkor is, ha csak elsétáltunk egymás mellett a folyosón. Nagyon naiv voltam még 3 éve. Ennek az lett az eredménye, hogy voltak, akik:
- minden előzmény nélkül bekommenteltek valami sértő és brutál alpári szöveget a posztjaim alá puszta poénból,
- megnézték, hogy milyen filmeket és zenéket tettem a kedvencek közé, és azzal kezdtek piszkálni, gúnyolni, ha pl. volt egy mese is köztük, amit gyerekkoromból ismertem és szerettem,
- elkezdték jelölgetni és zaklatni az ismerőseimet a kanos, buta férfi ismerőseim,
- amikor összejöttem egy sráccal, kiderült, hogy az egyik lányismerősöm szemet vetett rá, ezért kezdte a szűk közösségünkben aláásni a tekintélyemet, és folyamatosan azt leste, hogy mikor szakítunk már végre,
- voltak, akik mindenféle témájú csoportokba raktak be a megkérdezésem nélkül, ami időnként kínos helyzetekbe hozott,
- voltak akik politizáltak és felváltva szidták a kormányt és az ellenzéket,
- voltak, akik az akkori páromra rámásztak, bejelölték, tetszikelgették a képeit anélkül, hogy ismernék,
...stb.
És mielőtt elkezdenéd, nem cigányok vagyunk. Egyszerűen csak egy rossz hírű suliba jártam és egy közepesen szar környéken élek éppúgy, ahogy a magyarok kb. 90%-a, akik átlagos vagy az alatti színvonalon élnek. Sajnos sokan nem tudnak viselkedni, és a facebookot nem rendeltetésszerűen használják.
Nekem pedig nem hiányzik az, hogy minden jöttment, még óvodás koromból ismert, és azóta megváltozott személyiségű ember szétbssza az oldalamat és az életemet a hülyeségeivel.
Időnként még a meglévő ismerőseimet is meg szoktam szűrni, hogy tartjuk-e még a kapcsolatot.
Van, akit csak kikövetek, van, akit törlök az ismerősök közül, a kötekedőket, rosszindulatúakat, szélsőséges tartalmakat megosztókat tiltom is.
Csak mert valakit ismerek valahonnan személyesen vagy rokonom, még nem biztos, hogy ezt a közösségi oldalon is meg akarom erősíteni.
1, Ez az egész nem kötelező;
2. Az, hogy látásból ismerek valakit, még nem jelenti, hogy mély lenne az a kapcsolat.
Én pl.: volt, hogy jelölést kaptam valakitől, majd nem sokára kivágtam, mert egy átb*s majom a nő... Hiába is ajánlgatja az oldalon a profilja önmagát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!