Az baj, ha én nem tudnék megidézi egy patrónust?

#8: Miért lenne silány a képzelőerőm? Azért, mert a realitás talaján fantáziálok csak, ne viccelj már...
#9: Ha szépen mondom, hogy fantasy akkor jobb? Mese-mese :)

Figyelj, utolsó, én nem akarlak bántani,nem ismerlek.Lehet,hogy csak rossz napod van,vagy nem értesz az emberekhez,vagy hogy milyen helyzetben hogy kell kommunikálni.Vagy a szociális készségeid hiányosak.Nem tudom.Viszont a kérdés kitevője egy teljesen korrekt kérdést fogalmazott meg.Egy valós problémát,a Harry Potter című fenomenális regénysorozatból kiragadott elemből átültetett a való életbe.A dementorok az ember legmélyebb fájdalmából és rossz érzéseiből táplálkozik.A patrónus megidézése elűzi a dementorokat.Ahhoz,hogy patrónust tudj előidézni,ahhoz kell egy nagyon jó,boldog emlék.A kérdező elmondta,hogy neki nincs különösebb jó emléke.Ezért kérdezte,hogy akkor nem volt boldog élete?!Nagyon felsőbbrendűnek hatott a hozzászólásod.Attól még,hogy valaki szereti a csodákat, meséket,fantasyt és képes arról ábrándozni,az még nem zárja ki azt,hogy a való életben is ábrándozhasson, valós dolgokról.Mondjuk az ideális az,ha cselekszik az ember.😁
Kérdező,nem feltétlenül volt rossz életed eddig.Lehet,hogy most csak olyan időszakot élsz meg,ami elhomályosítja az emlékeket.Így nem látod a jót.Lehet persze,hogy történtek veled rossz dolgok,amik jobban rögzültek, azért nem látod.Téged sem ismerlek.Viszont nagyon remélem,hogy voltak azért jó emlékeid.Egy kapott ajándék,egy kedves szó, bármi.De ha nem,akkor remélem kapsz még sok jót az élettől.☺️
Az a válaszoló,aki felhozta a házakat.
Én is Hugrabugos vagyok.Elég szenvedélyesen szeretem és védem a házamat.Akarok venni teljes Hugrabugos egyenruhát.

A Mardekár második kedvenc házam.A Hugrabugot nagyon alábecsülik.Persze, végülis,ha a hűség,szorgalom, kitartás, elfogadás balfácánság,akkor igen,azok vagyunk.
Nyilván Göthe Salmander is tök béna volt.Ja,Tonks se volt kicsit se menő.Elvégre,minden második mágus metamorfmágus és úgy tudja változtatni a külsejét,ahogy szeretné.Ja,Cedric Diggory volt a legnagyobb lúzer a Roxfortban.Csak valami nevenincs Trimágus Tusán képviselte,ki tudja hány száz diákból az iskolát és nem mellesleg nyert is volna.Kínos.😂😂😂
Bocs,picit szarkasztikus volt,csak nem tetszik,hogy mások lenézik a házunkat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!