Mi a véleményedetek a csaj stílusáról?
Ez a kettő, h fér meg együtt? Ezek a stílusú emberek mit gondoltak, miért vágtak bele? hissz ez nem átlagos.
Persze én nem ítélem el, csodálom őket h fel merik válalni.
Nincs benne szerintem semmi rossz nekem tetszik a stílusa egyszerűen szereti az aranyos dolgokat kawaii De mellette ott van a mélyebb gondolatok és ez a kettősség mutatkozik meg ilyen formában
én pl szeretem a cuki dolgokat plüssoket Szeretem a kawaii dolgokat de pl a rock punk visual kei zenét és stílust (mélyebb mondanivalóju zenéket )imadom ez egy ilyen “keresem az utam” dolog nem vagyok gyerek de nem vagyok felnőtt bohém is tudok lenni de komoly is lázadós stílus
Erre azt tudom mondani hogy JAPÁN harajuku style valakinek bejön vkinek nem Magyarországon idegen kedve nézi a nagy többség mert szokatlan ez a kettősség mert itt nem így néznek ki az emberek más a divat senki nem akar ennyire kitűnni mert itt aki egy picit más arra ra várják hogy biztos bu*i vagy huu de emos ....stb de aki pl élt Japánban ahogy én is vagy más országokban az másképp tekint bizonyos dolgokra mert sok mindent látott mások az emberek a mentalitás a kultúra ...stb
#11 na ez értelmes válasz. Köszi.😌
Am magyarországon is vannak ilyenek. 😉
Nem tudom, melyik részéről kéne véleményt mondanom. Ha normális fejet vágna, valószínűleg a válaszok is normálisabbak lennének. A nyuszisapka nekem nem jön be, szerintem fura, de mindenki azt hord, amit akar, én nem ítélem el miatta, csak nem az én stílusom. Viszont neccfölsőm nekem is van, amit bandás crop topok alá szoktam felvenni fekete gatyával/szoknyával, a hajam is fekete, és a choker-eket is szeretem, bár nem az ilyen szegecseseket, ami rajta van. A táskája nem tetszik.
Összességében hasonlítunk is, meg nem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!