Egy férfi irigy egy másik férfire aki magasabb nála?
Figyelt kérdés
Nőknél tudom hogy általában az alacsonyak gátlásosak, és piszkálják a magasabbakat. De férfiaknál ezt nem vettem észre. Én viszonylag magas vagyok (187) de csak 1-2x tettek sértő/bántó/irigykedő megjegyzést rám emiatt.
Masfajta irigyseg a mienk, en is szivesen lennek olyan magas mint te de nem fogom ezt kimutatni vagy bantani mast emiatt, amig normalisan viselkedik valaki tok mind1 milyen adottsagokkal szuletik.
2020. aug. 28. 23:40
4/12 anonim válasza:
Hát gyerekkoromban azért bőven kaptam megjegyzést a magasságomra. Nem vagyok extrém magas, 195 centi vagyok, de 14 évesen is már ekkora voltam, 10 évesen 170, szóval akkoriban relatív kiemelkedőbb voltam, középiskola végén már nem voltam az osztályban sem a legmagasabb, egyetemen meg egy fejjel magasabb ember is volt nálam. De mikor én voltam sokkal magasabb mindenkinél, akkor azért kaptam az ívet, ahogy amúgy mindenki más is, aki valamilyen szempontból kilógott a sorból.
2020. aug. 29. 06:53
5/12 anonim válasza:
Csak beképzeled, hogy te milyen menő vagy pusztán a magasságod miatt. Valójában csak a nőknél (bocsánat, kislányoknál) van ez a f,a,szom magasságfétis.
A férfi hacsak nem kórosan alacsony az átlaghoz képest (165 centinél kisebb) le sem szarja milyen magas vagy.
2020. aug. 29. 07:03
6/12 anonim válasza:
“ Hát gyerekkoromban azért bőven kaptam megjegyzést a magasságomra. Nem vagyok extrém magas, 195 centi vagyok, de 14 évesen is már ekkora voltam”
Ha szerinted ezt irigység miatt kaptad és nem azért, mert kilógtál a sorból valami miatt, akkor van egy rossz hírem....
2020. aug. 29. 07:09
7/12 anonim válasza:
Nem jellemző ez a fajta irigykedés/viselkedés.
Lehet kicsit kisarkított példa, de eléggé fura lenne, ha például egy 165 centis orvos irigykedne egy 190 centis BKV-ellenőrre pusztán a magassága miatt.
2020. aug. 29. 07:14
8/12 anonim válasza:
6:
"Ha szerinted ezt irigység miatt kaptad és nem azért, mert kilógtál a sorból valami miatt, akkor van egy rossz hírem...."
Nem írtam olyasmit, hogy az irigység miatt kaptam volna.
2020. aug. 29. 07:34
9/12 anonim válasza:
Akkor értelmezd a kérdést! Olvasd el újra, akkor rád nem vonatkozik!
2020. aug. 29. 08:20
10/12 anonim válasza:
Én alacsony vagyok,és belül irigy vagyok a magasabbakra,de csak azt a magas férfit utálom,aki lenéz az alacsonyságom miatt,egyébként nem piszkálom őket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!