Hányszor van olyan, hogy elkezdesz írni egy kérdést/választ, de mégse "küldöd" el?
10ből 1.
Pl ilyen vitás kérdéseknél jövök rá hogy nem ér annyit az időmből.
Most épp egy olyan kérdéstől "jövök" :D
Én mondjuk 10/1-2 olyan van, amit végül nem küldök el, mert rájövök, hogy nem menne át érthetően a mondanivaló/nem érdekli a kérdezőt/troll, stb.
Számszerűsíteni nem tudom, de egyre kevésbé válaszolok.
Néha érdektelen a kérdés, elkezdeném írni, de közben látom, hogy ugyanazt tudom hozzá tenni mint mások. Vagy menetközben rájövök, hogy teljesen felesleges válaszolnom mert úgyis csak szócsaába meg lepontozásba menne az egész amihez nincs kedvem.
De sokszor kifejtős, elgondolkodtató, lelki jellegű vagy "hol tartasz az életben" kérdéseknél már megírok egy nagyon hosszú választ aztán közben azzal magamban is "rendezem" a dolgokat és mégsem küldöm el.
En ugy vagyok vele hogy amig èrzékenyen èrint a téma mert friss, fàj stb nem irom ki, mert itt altalaban megy az aldozathibàztatast a kiröhögès hogy megerdemelted es hasonlo aljassàgok, amik ratesznek a fajdalomra vagy sertettségérzésemre vagy aggodalmamra, vagy fèlelmeimre, vagy ketségeimre örlödéseimre, mikor mire.
Amikor màr lecsengett es nem érint nem hat màr meg, megoldodott ha rosszul is, de màr hidegfejjel racionalisan jozanul tudok kerdezni, akkor irom ki jelenidöben. es olyankor erdekes de racionalis vàlaszokat is kapok, es nem a beszolàsokat.
Effektive igy valodi segitséget nem kapok soha. Az emberek mintha élveznék kikezdeni azt, aki szenved, vagy epp meg van gyengülve. Azaz ha erzelmileg fütöttebb a kérdés.
Nekem még az szokott lenni, hogy időközben látom a kérdező válaszait is és rájövök, hogy megint az aktuális kamu kérdező (Balázska, bombanős, munkaügyis) agymenésével van dolgom.
És ott teljesen felesleges erőltetni magam egy normális kérdés kifejtésével, hiszen a kérdező direkt csak a feszültséget kelti, direkt provokatív választ fog visszaadni, vagy szelektíven reagál a dolgokra neki tetszően. Másnap meg újra kiteszi ugyanazt a kérdést.
9.
Bocsánat az OFFért, de ki az a "bombanős" meg "munkaügyis" troll? Nem szoktam ilyen kérdéseket látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!