Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van valami furcsa szokasod?

Van valami furcsa szokasod?

Figyelt kérdés

Barmi erdekel kivancsi vagyok:D

En forditva hasznalom az agynemut marmint a gombja/cipzarja van felul nem pedig alul.🤷🏼‍♀️

2020. aug. 24. 14:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Fürdés után kezet mosok xd
2020. aug. 24. 18:46
 12/15 anonim ***** válasza:
A pizzát is kenyérrel eszem.
2020. aug. 24. 19:34
 13/15 anonim ***** válasza:
68%

Ha kibontok valamit, mindig megszagolom, legyen az bármi. Kaja, pia, tusfürdő, fogkrém, hajfesték, bármi.

Bizonyos idő eltektével nem tudok enni saját magam után. Tehát ha elkezdek enni egy szendvicset, akkor vagy megeszem egyszerre, vagy kidobom a maradékot, mert ha eltelik egy kis idő, már nem tudom megenni, undorodom tőle.

Utálom, ha a kanálnak az a része, ahova nem ér el a nyelvem, kajás lesz. Miután megkevertem az ételt, elöblítem a kanalat, evés közben meg ügyelek rá, hogy ne legyen olyan újra.

Néha sim-nek képzelem magamat, és ahogy mászkálok a lakásban, hogy csináljam a dolgaimat, odaképzelem, hogy feljönnek az interakciók, ha a hűtőre nézek, stb.

2020. aug. 24. 19:58
 14/15 anonim ***** válasza:

- ha becsukom a hűtőajtót, szeretem utána kicsit még megnyomkodni, mert félek, hogy kinyílik magától

- itthon mindig meztelenül szoktam nagyvécézni (sajnálom, tudom, hogy erre a legtöbben nem voltatok kíváncsiak xDD)

- lefekvés után szeretem kicsit megsimogatni a fejem, és azt képzelni, hogy egy 3-4 éves kisfiú vagyok, akit éppen altat valaki

26/F

2020. aug. 25. 01:04
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyakorit olvasok. Szerintem ennél furcsább nincs.
2020. szept. 7. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!