Van valami furcsa szokasod?
Barmi erdekel kivancsi vagyok:D
En forditva hasznalom az agynemut marmint a gombja/cipzarja van felul nem pedig alul.🤷🏼♀️
Ha kibontok valamit, mindig megszagolom, legyen az bármi. Kaja, pia, tusfürdő, fogkrém, hajfesték, bármi.
Bizonyos idő eltektével nem tudok enni saját magam után. Tehát ha elkezdek enni egy szendvicset, akkor vagy megeszem egyszerre, vagy kidobom a maradékot, mert ha eltelik egy kis idő, már nem tudom megenni, undorodom tőle.
Utálom, ha a kanálnak az a része, ahova nem ér el a nyelvem, kajás lesz. Miután megkevertem az ételt, elöblítem a kanalat, evés közben meg ügyelek rá, hogy ne legyen olyan újra.
Néha sim-nek képzelem magamat, és ahogy mászkálok a lakásban, hogy csináljam a dolgaimat, odaképzelem, hogy feljönnek az interakciók, ha a hűtőre nézek, stb.
- ha becsukom a hűtőajtót, szeretem utána kicsit még megnyomkodni, mert félek, hogy kinyílik magától
- itthon mindig meztelenül szoktam nagyvécézni (sajnálom, tudom, hogy erre a legtöbben nem voltatok kíváncsiak xDD)
- lefekvés után szeretem kicsit megsimogatni a fejem, és azt képzelni, hogy egy 3-4 éves kisfiú vagyok, akit éppen altat valaki
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!