Nektek van "furcsa" vásárlási szokásotok?
Én is mindig a legutolsót szoktam levenni, abban a reményben, hogy azt még nem fogdosta össze senki.
Mindig megszagolom a boltban az öblítőt, tudom, hogy illetlen, de jó illatút akarok venni :D
ez nagyképűen fog hangzani: nem nézem az árakat
nem szoktam minden hülyeséget megvenni, de ha kell valami azt igenis megveszem, szerencsére anyagilag elég jól állok, max akkor nézem meg az árat, ha különféle kiszerelésben van és akkor a kedvezőbbet veszem (kivéve ha okom van egy bizonyos csomagolást venni)
úgy osztom be a fizetésem, hogy ezt megtehetem, szóval szerencsére nincs ebből gond
a másik dolog amire mostanság szoktam rá, hogy 5-8 csomaggal is veszek egyszerre valamiből hosszabb távra (munkahelyre édesség), az eladóknak ez fura :D
na ott nem is számolgatok, belemarkolok és berakom a kosárba ha 6 akkor 6, ha 10 akkor 10 csomag, úgy is elfogy :D
Mindig 5, vagy 7 db zsömlét veszek.
Háromszor is megnézem, hogy van-e nálam pénz: egyszer otthon, egyszer a boltban, egyszer a kasszánál.
Szinte soha nem teszek vissza terméket ha meggondolom magam, mert sajnálom "szegényt" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!