Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az miért van, ha valaki...

Az miért van, ha valaki jószívű vagy kedves akkor azt nagyon szeretik kihasználni?

Figyelt kérdés
Miért ilyen gennyek?
2020. aug. 22. 00:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

Próbáljnak meg egy tipikus üzletembert kihasználni. Nem megy, mert nála vannak határok.

Leginkább azt lehet kihasználni aki nem tud nemet mondani.

2020. aug. 22. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is kedves és jószívű vagyok, de amint megérzem a kihasználás első apró szikráját, azonnal változtatok a hozzáállásomon. Sajnos egyébként ez nevelés és intelligencia kérdése, de Magyarországon most az a menő, hogy mindenki a másik hátán mászik fel az uborkafára.
2020. aug. 22. 19:11
 13/13 anonim ***** válasza:

Az az igazság, hogy nagyon sok aljas, mocskos ember adja ki magát jőszívűnek és kedvesnek. Én annak tartom magamat, de nem mondom ezt el napi hússzor, hogy szerintem én az vagyok, és rólam kéne példát venni. Egyszer azonban megismertem egy pasit, aki napi kb kétszázszor hangoztatta, hogy ő olyan jó gyerek, olyan jószívű, mindenki kihasználja, stb. Elkezdtünk beszélgetni (ugyanis engem tényleg sokan vágtak át, használtak ki, amiért segítettem), erre miután összejöttünk rájöttem, hogy ő a legaljasabb, leggyomorforgatóbb, legmocskosabb ember akivel életemben valaha találkoztam! Kényszereshazudozàsok sorozatát hallgattam végig az alatt az idő alatt, míg együtt voltunk, mindenféle olyan szöveget, amit én halálkomolyan vettem, és ő annak a negyedét sem vette komolyan. Összeköltözik velem, én vagyok a legfontosabb, őt mindig kihasznàltàk, soha nem károsítana meg senkit, neki első a család. Aha! Ezekből semmi nem volt igaz! Elment a boltban és kényszeresen lopott, ahogy ment a boltban, úgy tette zsebre a dolgokat, olyan dolgokat ellopott, hogy felakadt a szemem! Ötven forintért hozott ki a multikból több kilós dinnyéket, bement a játéküzketbe, és vagy százezer forint értékben lopott mindent, amit látott és ezeket büszkélkedve mesélte nekem. Hányinger. Az anyja seggét a szemében kiszopta, nekem még lehordta mindenféle kur vànak(egyébként tényleg az volt, annak ellenére, hogy milliomos vállakozó volt), ja és az anyja nélkül egy szendvicset nem tudott megcsinálni. Az anyja ugyanezt csinálta, amikor nem volt ott a fia nekem beszélte ki őt, amikor én nem voltam ott, engem beszéltek ki, hogy milyen nevetséges vagyok, egy igazi bohóc, stb.

Az anyja eljátszotta, hogy jaj neki olyan fontos a "kisfia" (aki közel 30 éves), közben meg azt is leszarta, ha beteg volt, rántott egyet a vállán, oszt kész, az nem érdekelte volna, hogy ha a helyszínen megdöglik a saját fia, meg fordítva is ugyanez volt. Elvette a fiától az utolsó fillért, a hülye fia meg bólogatott, hogy ez így oké, hogy soha az életben nem fog elköltözni, amikor meg kiosztottam ő kur vàzott le engem, hogy én mit képzelek. Közben én akkor már elég messze laktam a szüleimtől, és magamra főztem, mostam, stb. Ja, és én hűséges is voltam.

Ennyit a "nagyon kedves, rendes" emberekről. Persze vannak tényleg jó emberek, de azok nem hangoztatjàk napi ezerszer, hogy jaj ők nekik olyan rossz, mert mindenki kihasználja őket. Sajnos igen, ha jó vagy valóban kihasznàlnak, és viszonzàsra soha ne számíts, ha teszel valami jót, inkább rosszra számíts, hogy hátba fog szúrni pont az, akivel a legtöbb jót tetted(velem ez megtörtént valóban, több év barátságot dobott el az illető), de sajnos ilyen a világ, igyekezni kell a mocskos embereket meg a kamu "jó embereket" kiszűrni és amennyire csak lehet kizárni az életedből, mert ezek az emberek mérgezőek, és nullára tudják redukàlni az önbizalmadat, és tönkre tudják tenni az életedet.

2020. aug. 26. 03:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!