Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Éreztél már olyat hogy a...

Éreztél már olyat hogy a szívedet elönti a boldogság? Ha igen miért?

Figyelt kérdés
2020. aug. 21. 16:10
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Igen,a Balaton parton ültem a mólón és néztem a naplementét.❤
2020. aug. 22. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:
11 De jó is az:)
2020. aug. 22. 12:21
 13/13 anonim ***** válasza:

A legjobb barátom rengeteget jelent nekem.

Volt egy nagyon rossz időszakom, kisírt szemmel jártam iskolába, 30 fokban is pulcsiban voltam, hogy ne lássa senki a sebeimet. Nem szóltam senkihez, nem tanultam, mindenkit bántottam, nem vettem észre, hogy a magam védésével másokat sértek. Ő kiállt mellettem. Látta, ha még a szokásosnál is rosszabb napom volt, ilyenkor felhívott, írt, vagy átjött, mert tudta, ha nem lenne ott, már én sem lennék itt.

Aztán sikerült kirángatnia ebből a depresszív állapotomból, végre jobban éreztem magam a bőrömben. Sajnos 2 hónappal rá egy piti kis félreértés miatt eléggé összevesztünk. Megint rosszul voltam, teljesen összezuhantam és már ő sem volt ott nekem.

Egy közös barátunk közvetítése

segítségével végre megbeszéltünk mindent, aztán amikor mondta a veszekedés után, hogy szeret, akkor éreztem ezt. :)

2020. szept. 2. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!