Lehetek boldog úgy,hogy csúny fejem van?
Figyelt kérdés
Már mindent kipróbáltam.Már csak a plasztikai műtét maradt.Sajnos nincs rá pénzem.2020. júl. 12. 14:32
1/9 anonim válasza:
Lehetsz. Az más kérdés, hogy valószínűleg nem is akarsz boldog lenni, ezért nem is leszel.
2/9 anonim válasza:
Lehetsz.Kívánom fogad el önmagad és minden könnyebb lesz. Szerintem a boldogság nem egy állandó valami.Jön és megy ettől olyan csodálatos.
3/9 anonim válasza:
A csúnyaság szubjektív fogalom. Biztos, hogy nem lát téged mindenki csúnyának a földön.
4/9 anonim válasza:
Amíg azon gondolkodsz, hogy csúnya fejed van, addig nem leszel boldog. Ha tényleg csúnya, de nem ezzel foglalkozol, akkor lehetsz boldog.
5/9 anonim válasza:
Ha csunya fejed van, lehet azon dolgozni, hogy minden mas szep legyen rajtad. Hidd el, ha jo tested van melle, szep hajad, jol allnak a ruhaid es melle jo a kisugarzasod, a kutya sem azt fogja nezni, hogy a fejed csunya. A borod legyen apolt, a szemoldokod rendezett.
Ezek mind segitenek, fuggetlenul attol, no vagy-e vagy ferfi.
6/9 anonim válasza:
- "Anya! Szerinted is csúnya vagyok?"
- "Mondtam már, hogy ne hívj anyának az utcán"
😂😂😂
8/9 anonim válasza:
Fiu vagy lany vagy? Mit akarsz magadon megcsinaltatni? Hany eves vagy? Sokkal boldogabb kehetsz mint hiszed, csak akarni kell
9/9 anonim válasza:
Fogadd el magad inkább úgy ahogy vagy és ne a netes mű nők miatt érezd magad ilyen szarul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!