Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire tartjátok fontosnak...

Mennyire tartjátok fontosnak visszaírni valakinek, aki nagyobb érdeklődést mutat felétek, mint amit ti éreztek?

Figyelt kérdés

Legyen szó régi ismerősről, vagy épp ismerkedtek valakivel és hát mondjuk ki... marhára nem vagytok rá kíváncsiak. Mert közben elvesztettétek iránta az érdeklődést, más dolgotok van, idegesít, vagy bármi egyéb okból nem akarjátok ápolni a kapcsolatot.

Szavazzunk, de őszintén. Ti melyik stratégiát választjátok?

2020. aug. 21. 00:51
A kérdező szavazást indított:
Nyílt lapokkal játszom: megírom, amit gondolok, ne maradjon lezáratlan a kommunikáció
Láthatatlanná válok: nem írok vissza semmit, majd veszi a lapot
Lassú kivéreztetés: udvariasan válaszolgatok, hogy jó legyen a lelkemnek, aztán szép lassan elkezdem ignorálni
Egyéb: kommentben leírom
24 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
Nekem most van ilyen, és érzem is a vibe-ot felőle. De ez az ami lebénít! Írnék én szívesen, de úgy érzem nincs erőm vele úgy kommunikálni ahogy azt megérdemelné. Félvállról meg nem szeretném venni, viszont így meg nem írok neki semmit, szal nem tom mi legyen. Gáz a helyzet az fix :D
2020. aug. 21. 01:16
 2/13 A kérdező kommentje:
1# No, csak nem te vagy az az illető, akinek kapcsán ez a kérdés megfogalmazódott bennem? :) Én valami ilyesmiben reménykedem, jó lenne azt hinni, hogy ezért vagyok "megváratva"
2020. aug. 21. 01:20
 3/13 A kérdező kommentje:
Egyébként nem titkoltan az első mellett foglalok állást, a másodikat méltatlannak érzem, valahol olyan, mintha felvennéd a telefont és nem szólnál bele (=látta az üzenetet), a harmadik akkor elfogadható, ha nincs komolyabb tétje a dolognak (= valami semmitmondó témával írnak rád)
2020. aug. 21. 01:36
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
De az első lehetőség olyan bunkó... hogy írod meg sértés nélkül, hogy figyelj Gazsi, ne vagyok rád kíváncsi? Ez egy alakulófélben levő kapcsolatnál még csak-csak, de egy régi ismerősnél nem igazán működik. Én inkább tőmondatokban válaszolok ha nagyon muszáj, de inkább egyáltalán nem. Majd észreveszi magát csóri úgyis.
2020. aug. 21. 07:27
 5/13 anonim ***** válasza:
Az őszinteség meg a tiszteletnek az egyik formája. Ha tiszteled őt, és fontos számodra is az ideje, érzései, akármi, akkor igenis tapintatosan, de nyilt lapokkal játssz
2020. aug. 21. 07:36
 6/13 anonim ***** válasza:
44%

A lassút a nők pártolják, mert hát szadisták ugye ilyen téren 99%-ban;)

Normális ember nyíltan rendezi, a többi genny;)

2020. aug. 21. 07:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ha bevállalod itt anonim módon, hogy meleg vagy (ffi), akkor egyre nagyobb az esélye, hogy én vagyok az :D
2020. aug. 21. 12:31
 8/13 A kérdező kommentje:

4# Az első felével egyetértek, a kép valóban ennél árnyaltabb.

Egy régi ismerősnek nyilván nem mondod azt, hogy "bocs, de nem te vagy az emberem" :D

Viszont ismerkedéskor nem bunkóság ezt megmondani. Nekem pl. nem egészen régen így megmondta az illető kerek perec, és ezt nagyra tartom.

(Valójában alapnak tartom, de úgy látom, hogy nem efelé billen a többség a gyakorlatban)

2020. aug. 21. 13:26
 9/13 A kérdező kommentje:
5# Teljesen egyetértek veled!
2020. aug. 21. 13:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Az őszinteség nem egyenlő a bunkósággal és nem is zárja ki a tapintatot
2020. aug. 21. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!