Miért divat gyűlölni MR.Bustát az AK26 kilépése a RTM miatt?
Tagadhatlan, hogy Busta a legnagyobb Magyar rapper.
Néküle nincs AK26, Essem, Awful, se lilg mivel ö fedezte fel korábbi nevén trashcat-et azaz új nevén Nemazalányt.
Fellépés szervezéssel foglalkozok én rendelem meg a zenészeket, eseményekre esküvő, ballagás, születésnap stb.
A megrendelőm egy elég tehetős fiatalember, az új cége milliókat hozott a konyhára neki. Rap zenén nőt fel és Bustát ajánlottam.
De jött ezzel az AK26 úszítással és egyik fülén be másikon ki...
Szóval nem értem az embereket manapság, mind a két oldalt meg kéne érteni.
A farkasok formáció (Mr.Busta ft. Ak26 szerintem eddigi legjobb volt) pénzembeestélbele stb.
Busta zenéje pedig jó.
Mr.Busta - Itt vagyok
Már mitől lenne a legnagyobb magyar rapper? :D Kb. 12 éves korom óta nem hallgatom sem én, sem a régi haverok, alig ismerek olyan felnőttet, aki szeretné a zenéit. Egyszer jött koncertezni a városunkba, ott szerintem a szekusokon kívül senki nem volt 15 felett, kb. mintha egy eldurvult gyerekzsúr lett volna. :DDD
AK-ékkal meg igenis gyökérség volt amit csinált. Az a helyzet bustával, hogy előadja mekkora gengszter ő, de csak azokban tesz kárt, akiktől nem kell félnie, hogy revansot kaphat, mint valami falusi uzsorás. :p
Sok dologért lehet őt utálni.
AK ügyek.
Paja G ügy (asszem ez volt a neve).
15 éves gyerekeket rakott ki a Facebookjára képpel, névvel és városnévvel, amiért szidták a szar zenéit.
És ezeket úgy tudom, hogy nem is követem, csak feldobta a híreket a youtube, képzelem mennyi mindent találnék ha utána is néznék.
Vannak jó magyar rapperek, de ő semmilyen formában nem tartozik közéjük. :D
7, mit tett az ak26-al?
Hironak adott egy pofont, mert tiszteletlenül beszélt vele aztán bocsánatott kért.
Busta karolta fel az ak26-ot néküle nem lenne ismert
Az ak26 rádöbbent, hogy hoppá már egyedül is megy... de eskü nem értem miért kellett sms-ben ezt elíntézni.
Többi pedig felfujás...
Ma az ak26 csak oda megy ahol sok pénzt kap... szóval ki a rabló?
Kezdjük 2009 el. Amikor Fanka csinálta a pitbull lemezt, utána meg ott volt a játsz az anyáddal 10 ben ahol Fanka ellenségével rappelt, ugye Siska -val, és ezért összevesztek. Busta ott köpködte Fanka t ahol tudta. Azóta Busta mindnekivel összeveszett aki az ő ellenségével featelt vagy csak jóban voltak.
Már ez elmondja mekkora kétszinű. Azóta meg vagy 30 rapperrel összeveszett Busta, aki ugyanúgy köszönheti nekik is a sikereket ahogy forditva.
Az összes sikeres rtm szám featekkel született, soha nem Busta szoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!