Szerintetek tényleg sóher vagyok, vagy csak ésszerű?
Ez egy szokatlan életvitel, de ha nem szenvedsz hiányt, elégedett és boldog vagy így, akkor nincs vele semmi baj.
Arra viszont figyelj, hogy a jövőben, ha tervezel családot, ne erőltesd ezt rájuk, ha más életvitel szerint szeretnének élni.
Amikor írtad, hogy a két magnumot(zsír+szénhidrát) választottad a szórakozás helyett 6 évesen, rögtön lagzi lajcsit és családját vízionáltam😄 de aztán olvastam hogy fitten tartod magad.
Nem tudom, a volt főnököm sváb,ugyan ilyen, nem szimpi. Én magam is takarékos vagyok, de nem görcsölök rá ennyire. Néha veszek magamnak valamit, hogy tudjam miért dolgozok.
Ha neked így jó.
Én inkább keresek 7 számjegyűt, és nem figyelek oda minden vacak hülyeségre, azt veszem meg amit szeretnék, és arra ülök fel amire kedvem támad. Saját lakást vettem már 30 évesen, mire spóroljak, sírkőre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!