Ezen az oldalon miért kell védeni egy olyan embert aki bevallja magáról, hogy pedofil?
Kérdező... ez bizonyos tekintetben pont olyan, mint a homoszexualitás.
Az ember ezzel együtt születik.
Míg ez a homoszexuálisoknál teljesen normális dolog, úgy a pedofilok (és most nem a beteg fajtáról beszélek, aki valóban meg is teszi - azok közül, ahogy előttem is mondták, nem mindegyik "papíros" pedofil) szó szerint szenvednek ettől az állapottól.
Gyűlölik magukat.
Bár a gondolat felizgathatja őket, a cselekvés gondolata is elborzasztja őket, sohasem tenné meg.
Gondolj például azokra az emberekre, akik BDSM-eznek. Az ágyban a dom pofozza/korbácsolja/verbálisan "bántalmazza" a szubot, az meg élvezi, pluszban be is hódol neki. Az ilyen párok a mindennapokban normális életet élnek. Nem fogja az egyik szétpofozni a másikat mondjuk egy étterem közepén meg beszólogatni, hiába imádják ezt csinálni esténként.
A normális emberek rendelkeznek olyannal, hogy "önuralom". A többi már más kérdés, azokat én sem támogatom.
#21: Te se vagy a legokosabb nyugi :)
Nem gondolom magam butának, de köszi a megállapítást! Egyszerűen undorodom az ilyen emberektől, szóval nem is akarom megérteni a beteg gondolkodásukat ne haragudj. Hiába butázol le! Mondom menj keress pedofilokat és nyald a sggüket hogy milyen rendesek.
#22: Igen de amit te írsz, ott jobb esetben felnőttek csinálják egymással az ágyban. Én azt nem tudom elviselni ha ártatlan kisgyerekeknek esik bántódásuk ami esetleg életre szóló trauma... Egyébként ment neked a zöld! Értelmes érvelésed volt!
Ezt. Próbálom. Magyarázni.
A normális ember - pedofil vagy sem - felfogja, hogy ez egy nagyon mélyen rossz, egyenesen borzasztó dolog, így az egész életét úgy éli le hogy egy ujjal se nyúlt kisgyerekhez.
Szerintem "élesben" ha akarna se tudna csinálni semmit, a bűntudat miatt.
Pont most megy a hírekben, hogy egy 60 éves ember molesztálta a tanítványait. Kislányokat. :( Fuu. Hányinger!
#24: Neked legyen igazad!
#25: Ha nem tetszik valami,minek vagy itt? Kötekedni? Értelmes választ nem adsz, csak engem sértegetsz. Következőnél jelentelek. Köszi a megértést!
#26: Sajnálom, de vállalom,hogy a beteg elméjű embereket gyűlölöm és kerülöm ahogy tudom. Ha nem tetszik,nyugodtan mehetsz másik kérdés alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!