Aki idősebb korában rossz természetű, az fiatalon is olyan lehetett?
Szerintem nincs összefüggés abban, hogy az idős emberek többsége goromba, és hogy ez a korral jár. A demencia, szellemi leépülés sajnos természetes folyamat és többségében elő is jön. Meg az, hogy az idősebb emberek makacsabbak, és úgy gondolják, ha az évekig úgy volt jó akkor most is úgy jó.
Mondjuk a tüntetéseken részt vevő öregekre nem tudom melyik az igaz, a rosszindulat vagy a szellemi leépülés, hogy mi okból kiabálják azt, amit.
Nagyapám ritka kellemetlen ember volt. Fiatalon nem ismertem, anyám mindig azt mondta, jobb volt, de elitta az agyát, és egyre utálatosabb lett. Nos, anyám ahogy öregszik, egyre jobban hasonlít rá... -_-
Nagymamám ellenben pont, hogy puhult öregkorára. 50-60 évesen harcosan kiállt bárki ellen, ha nem értettek egyet. Most ráhagy mindenkire mindent, csak szeressük egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!