Rendesen panaszkodni? Te?
Figyelt kérdés
Tudsz rendesen panaszkodni? Ha igen most megteheted.
Mi nyomla a kis csepp lelkedet?
2020. aug. 16. 20:02
11/15 anonim válasza:
Szerintem itt most egyedül te vagy gondban:) mert ha nem így lenne, akkor ez a kérdés nem lett volna kiírva:)
Én azt nem értem, hogy az egyenes út mindig rövidebb-ugyan rázósabb,meg erő is kéne hozzá, de miért mindig a gyávábbat, stiklisebbet és hosszabbat választod, ezt sosem fogom megérteni.
De hát a te életed. Nekem van időm:)
12/15 anonim válasza:
Tudok panaszkodni, de megoldom egyedül. Viszont vannak olyan dolgok, amikkel együtt kell élni...
13/15 A kérdező kommentje:
11.Igazad lehet,de ez már csak a jövő titka marad 🙂
Erre a válaszra nem tudok rendes válasz adni,tálán csak várok egy jelre amit vagy meg kapok vagy nem, ez már csak ilyen.
Már is megkedveltelek 🙂
2020. aug. 16. 22:26
14/15 A kérdező kommentje:
13.Ezt jó hallani.
2020. aug. 16. 22:30
15/15 anonim válasza:
Már a panaszkodás szó is negativ hogy kb mit képzel az akinek baja van hogy "panaszkodik" ezért nem sétálok be ebbe az utcába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!