Ha én vagyok a középpontba, a lány miért pirul el full vörösen?
Figyelt kérdés
Voltam egy tanfolyamon, 14 vadidegen előtt kellett bemutatni az újraélesztést. Eléggé gáznak érzetem magam, bele is pirultam, full vörös voltam.
De volt ott egy lány, aki nem volt középpontba, vagyis ült a padba a többi emberrel. Szóval eléggé vörös volta. Aztán rá néztem az emberekre (lányra is) és forgatta a szemeit, meg elvörösödött. Magyarul zavarba jöt. A kérdésem az volna hogy miért jöt zavarba a lány? Nem ő ment ki, hanem én mentem ki. Tiszta vörös volt a lány, de miért? Mert én azért voltam az mert középpontba 14 idegen ember előtt kellett bemutatni egy újraélesztést, sőt megszólalnom.
Valakinek tippje?
2020. aug. 16. 14:42
22/24 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már. Nem tutujgatás vártam. Ti minden sz**rra azt írjátok hogy tetszel a lánynak stb.
2020. aug. 16. 17:10
23/24 anonim válasza:
Igazából nem tetszel neki,csak alig bírta visszatartani a röhögést,mikor lesmároltad a bábut.Azért volt a szemforgatás is,olyan bénán csináltad.
24/24 A kérdező kommentje:
Ennyi gy**keret. Tiszt. Kiv.
2020. aug. 16. 18:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!