Ha én vagyok a középpontba, a lány miért pirul el full vörösen?
Figyelt kérdés
Voltam egy tanfolyamon, 14 vadidegen előtt kellett bemutatni az újraélesztést. Eléggé gáznak érzetem magam, bele is pirultam, full vörös voltam.
De volt ott egy lány, aki nem volt középpontba, vagyis ült a padba a többi emberrel. Szóval eléggé vörös volta. Aztán rá néztem az emberekre (lányra is) és forgatta a szemeit, meg elvörösödött. Magyarul zavarba jöt. A kérdésem az volna hogy miért jöt zavarba a lány? Nem ő ment ki, hanem én mentem ki. Tiszta vörös volt a lány, de miért? Mert én azért voltam az mert középpontba 14 idegen ember előtt kellett bemutatni egy újraélesztést, sőt megszólalnom.
Valakinek tippje?
2020. aug. 16. 14:42
12/24 A kérdező kommentje:
Nem akarom elhinni. Lehet más miatt pirul.
2020. aug. 16. 16:07
13/24 A kérdező kommentje:
Más miatt is elpirulhat?
2020. aug. 16. 16:12
15/24 A kérdező kommentje:
#13 Nem?? Csak akkor ha tetszem neki? Más oka nincs pl: Nem jövők be neki, de akkor is zavarba jön, elpirul.
2020. aug. 16. 16:27
16/24 anonim válasza:
De érthetetlen vagy.Mit nem lehet ezen érteni???
17/24 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom. Nem akarom elhinni.
2020. aug. 16. 16:33
18/24 anonim válasza:
Miért csúnya vagy? Örülj neki hogy tetszel neki,vagy nem jön be?
19/24 anonim válasza:
Hat en elore el szoktam vorosodni, izzadni ugy szorongok hogy mindjart en jovok, ugyhogy nem kell belelatnod feltetlen irantad szolo erzelmeket
20/24 A kérdező kommentje:
Mit nem lehet érteni hogy nem akarom elhinni?
2020. aug. 16. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!