Magának való emberek, mit gondoltak magatokban, ha egy ismerősötök rátok ír? Valamennyire szívesen veszitek?
Figyelt kérdés
2020. aug. 13. 17:32
1/9 anonim válasza:
szívesen veszem, csak untat hosszú távon. Az esetek döntő többségében kedvesség és barátkozási szándék van mögötte. ezt értékelni kell. viszont nem kötelező órákig beszélgetni senkivel.
2/9 anonim válasza:
Pont úgy vagyok, mint az első. Nekem a legtöbb ember finoman szólva nem egy nagy élmény. Ezért a többségre ráunok és inkább elkezdek mással foglalkozni
3/9 anonim válasza:
Nem nagyon izgat, rendszerint valamit akar, de semmi lényegeset.
4/9 anonim válasza:
amennyiben csak úgy a semmiből ír hogy mizu, hogy vagy, azt nem szeretem annyira, nem szoktam bunkózni, csak kicsit unalmasnak találom ezt az egész folyamatot, ha felköszönt vagy valamiben a segítségemet kéri akkor nem zavar annyira.
5/9 A kérdező kommentje:
És ti menmyire vagytok partnerek a beszélgetésben?
Az a legjobb része amikor abbahagyja? Örültök, ha lezárul a beszélgetés?
2020. aug. 13. 21:52
6/9 anonim válasza:
négyes vagyok,
mindig próbálok kedves lenni az emberekkel, de nem tudhatod hogy a másik ember éppen hogy viszonyul majd hozzád, szóval kicsit nehéz. egyébként próbálok úgy is írni dolgokat hogy ne látszódjon hogy untat, néha jól esik befejezni egy beszélgetést.
7/9 anonim válasza:
Meglepődöm, mert amúgy kutyának sem kellek.
8/9 A kérdező kommentje:
7-es,
És ezért nem jó érzés, hogy keresnek? Ha senki nem keres, akkor nem jó érzés, hogy valaki érdeklődik?
2020. aug. 16. 15:09
9/9 anonim válasza:
Azért nem jó érzés, mert általában csak a jegyzőkönyvek/házi feladatok miatt jutok az ismerőseim eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!