Havonta elég egyszer fürdeni?
Szia!
Ne hanyagold el a higiéniát, mert annak hosszútávon egészségügyi következményei is lehetnek!
Az már csak ráadás, hogy az emberek "undorodni" fognak tőled (Főleg a nyári időszakban, amikor mindenki úgy izzad, hogy a pólójából facsarni lehet a verejtéket).
Én a melegebb időszakokban minden nap fürdök, vagy zuhanyzok.
De ha nem szeretnél minden nap fürödni, akkor legrosszabb esetben válaszd a minden másodiknapos fürdést, vagy minden harmadiknap, esetleg hetente fürödj egyszer. De a havonta egyszeri fürdés az nem megoldás!
Szerintem ez nem kornyezettudatossag, hanem igenyesseg kerdese. En napi egyszer furdok/tusolok minimum, de ha megyek valahova, akkor is beallok a zuhany ala egy rovidebb tisztalkodasra. Foleg a melegebb idokben, mert sajna elegge izzadekony vagyok. Igy van hogy egy nap haromszor is meglatogatom a tusolot/kadat. Meg ugye a bornek sem tesz jot, ha egy heti kosz raragad es nem tud szellozni. Szoval inkabb ne ezen sporolj.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!