Ma láttam egy fiút, mindkét fülébe fülbe való volt, akkor ő most meleg?
Nem értem a kérdést, mi köze a füllyukasztásnak a nemi beállítottsághoz? Ha 3 lenne neki akkor meg tutira traktorszexuális, vagy mi a fene? :D
"Te is menj Ózhoz észért inkább a madárijesztő nyomán."
Sírok... :DDDDDDDDDDDDDDDDD
Nő vagyok párkapcsolatban, 2 fülbevalóval. Nem tudok róla, hogy homokos lennék, köszi az aggodalmat. :)
De tényleg érdekel, hogy mi lenne ha 3 fülbevalója lenne???
U wot m8
Most akkor nem fogom megtudni, hogy mi van akkor ha valakinek 3 fülbevalója van??? :(
Az nagy baj mert terveztem mostanában hogy lövetek még egy lyukat egyik oldalra, de ezek után nem merem, ki tudja mivé változnék át... :(((((
Lehet tágítani akarja mind kettőt, de amikor fület lövetni volt csak ilyen fülbevaló volt, aztán úgy volt vele, hogy tök mindegy, gyógyulási idő után úgyis a lyuk a lényeg. Vagy csak simán tetszik neki, vagy a csajának tetszik, vagy cosplayezik és néha kell hozzá fülbevaló, vagy bármi más opció.
Több meleg barátom van és van akinek nincs fülbevalója, van akinek mind a kettőben van, van akinek az egyikben van, van akinek csak porcban van, van akinek végig az egész fülén van. Ugyan ez a hetero barátaimnál
Unatkozik mert vakáció van, anyu meg dolgozik és nem tud rá vigyázni épp, gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!