Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ma láttam egy fiút, mindkét...

Ma láttam egy fiút, mindkét fülébe fülbe való volt, akkor ő most meleg?

Figyelt kérdés
Hetero vagyok, bocsi de nekem ez újdonság....

2020. aug. 12. 21:52
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
92%

Nem értem a kérdést, mi köze a füllyukasztásnak a nemi beállítottsághoz? Ha 3 lenne neki akkor meg tutira traktorszexuális, vagy mi a fene? :D

"Te is menj Ózhoz észért inkább a madárijesztő nyomán."

Sírok... :DDDDDDDDDDDDDDDDD

2020. aug. 13. 08:40
 22/37 anonim ***** válasza:
89%

Nő vagyok párkapcsolatban, 2 fülbevalóval. Nem tudok róla, hogy homokos lennék, köszi az aggodalmat. :)

De tényleg érdekel, hogy mi lenne ha 3 fülbevalója lenne???

2020. aug. 13. 08:58
 23/37 A kérdező kommentje:
Ezzel a kommentelésetekkel felrúgtátok azt amit gondoltam rólatok.
2020. aug. 13. 09:07
 24/37 anonim ***** válasza:
85%

U wot m8

Most akkor nem fogom megtudni, hogy mi van akkor ha valakinek 3 fülbevalója van??? :(

Az nagy baj mert terveztem mostanában hogy lövetek még egy lyukat egyik oldalra, de ezek után nem merem, ki tudja mivé változnék át... :(((((

2020. aug. 13. 09:09
 25/37 anonim ***** válasza:
92%

Lehet tágítani akarja mind kettőt, de amikor fület lövetni volt csak ilyen fülbevaló volt, aztán úgy volt vele, hogy tök mindegy, gyógyulási idő után úgyis a lyuk a lényeg. Vagy csak simán tetszik neki, vagy a csajának tetszik, vagy cosplayezik és néha kell hozzá fülbevaló, vagy bármi más opció.

Több meleg barátom van és van akinek nincs fülbevalója, van akinek mind a kettőben van, van akinek az egyikben van, van akinek csak porcban van, van akinek végig az egész fülén van. Ugyan ez a hetero barátaimnál

2020. aug. 13. 09:45
 26/37 anonim ***** válasza:
92%
Jézusom ettol nem lesz valaki meleg. Akkor mondd valakire ezt ha kézenfogva megy egy másik pasival es együtt vannak, amúgy egyaltalan nem lehet valakire külsőségek miatt ezt mondani.
2020. aug. 13. 10:12
 27/37 anonim ***** válasza:
97%
Ha látszott rajta és te szentül meg vagy róla győződve minek írod ki gyakorira a kérdést
2020. aug. 13. 11:17
 28/37 anonim ***** válasza:
100%

Unatkozik mert vakáció van, anyu meg dolgozik és nem tud rá vigyázni épp, gondolom.

2020. aug. 13. 11:19
 29/37 anonim ***** válasza:
81%
Gondolom össze akartál jönni vele, nem? 😀
2020. aug. 13. 11:24
 30/37 A kérdező kommentje:
Hülye vagy? Hetero vagyok. Csak valaki 1x mondta hogy onnan lehet felismerni a bzikat, hogy mindkét fülébe fülbevaló van.
2020. aug. 13. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!