Ma láttam egy fiút, mindkét fülébe fülbe való volt, akkor ő most meleg?
Figyelt kérdés
Hetero vagyok, bocsi de nekem ez újdonság....2020. aug. 12. 21:52
11/37 anonim válasza:
10 csak példát statuáltam
Hogy nem feltételezi egymást hogy vkinek van fulbevaloja mindkét fülébe az meleg
Lehet hogy így van de lehet hogy divatból hordja :)
12/37 anonim válasza:
Most azért, mert egy rockernek hosszú a haja, ezért meleg?
Ez teljesen ugyanaz.
Divat egyszerűen, már hogy lenne meleg csak mert két fülbevalója van?
Képzeld, fület is tagítanak férfiak, akkor már hímr@@@@ó vagy mi a fene?
Akkor meleg, ha azt mondja komolyan, hogy meleg.
Ha érdekel, menj kérdezd meg tőle O.o
13/37 anonim válasza:
Régen azt mondták, hogy az meleg, akinek egy van es a jobb fülében hordja. Sok rappernek van kettő, ráadásul köves. Nem hiszem, hogy mind homik.
14/37 A kérdező kommentje:
🤔🤔
2020. aug. 12. 23:45
15/37 anonim válasza:
Nem biztos,hogy az, de lehet akár az is. De elsőre ebből nem gondolnám. Tehát abból, hogy mindkét fülében volt fülbevaló.
16/37 A kérdező kommentje:
Akko mi a fszért van kettő?
2020. aug. 12. 23:59
17/37 anonim válasza:
Mert csilivili akar lenni; mert anélkül rondának találja magát; és arra számít, hogy majd ha valami csillog rajta, akkor az majd eltereli a figyelmet az ő "ronda" arcáról. de egyébként nem is biztos, hogy ronda, de mindenesetre lehet ő akár önbizalomhiányos is , de lehet meleg is. Énszerintem. Vagy nemtom, mondjuk kis divatbogár akar lenni, meg pl nemtom, lehet,hogy annyira akarja mutatni, hogy ő igényes, meg telik rá, hogy mindkét fülébe rakjon. Ezek is lehetnek még akár.
18/37 anonim válasza:
Nekem egy és fél van, ezzel jelzem, hogy nekem egy, és fél van.
19/37 A kérdező kommentje:
Ja ertem.
2020. aug. 13. 00:50
20/37 anonim válasza:
"Akkor mi fszért van kettő"
Mert talán egy pár füle van?
Azt az eget már neki...
Te is menj Ózhoz észért inkább a madárijesztő nyomán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!