Figyelemzavaros lehetek?
Figyelt kérdés
Nem hetkoznapinertelemben gondolom, mert tudom a figyelmet hosszutavon egy-egy dologra osszpontositani.
Inkabb arrol lenne szo, hogy ha tarsasagba/tomegben vagyok, akkor nem tudok mit kezdeni a sok zajjal es ha valaki beszel hozzam, akkor sokszor nehez figyelnem/megerteni amit nekem mondanak, mert nem tudom kiszurni a sok zajt es minden szart megprobalok ertelmezni.
Van erre valami megoldas, hogy ne akarjam "felvenni", ertelmezni a szamomra felesleges hangokat?
2020. aug. 12. 17:14
1/3 anonim válasza:
Lehet az autista spektrumon vagy, eseteleg ADHD-d van.
2/3 anonim válasza:
Nekem ilyenem az auditív feldolgozási zavarom miatt van.
3/3 anonim válasza:
Vagy szenzoros integracios zavar, vagy tulrahallas (olyan frekiket is hallasz, ami csak zavar), vagy valami mas gond van a hallasoddal.
Meg lehet probalni utanajarni, de nem konnyu kideriteni a pontos okot. A legjobb modszer szerintem a gyakorlas, gyakorlas es a gyakorlas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!