Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok az ilyen fiatal...

Mit gondoltok az ilyen fiatal lányról?

Figyelt kérdés

Van egy lány az egyetemen,aki nagyon ttszik,viszont eléggé fura.

Ha nem egyetemen van,akkor egy cégben gyakornokoskodik. Állandóan az egyetem és a cég között rohangál,egy perc szabad ideje nincsen. Szó szerint.

Aztán este még edzeni jár.

Nem tudom hogy csinálja.

Egyedül hétvégén szabad,de gondolom skkor meg tanul.

Az biztos,hogy este nincsenek elalvási gondjai ilyen fárasztó napok után.

Gondolkodtam rajta,hkgy elhívom randira(már ha van ideje eljönni hahaha).

Csak aztán ha összejönnénk mi lesz? Hétvégen 1x találkozunk,ha éppen szerencsém van?

Én nem dolgozom,illetve most nyáron csak ilyen pakolós diákmeló,de egyetem közben semmit, sok időm van.

Suerintetek meg lehet változtatni egy ilyen lányt,vagy ő már karreristának született és az egész élete egy rohanás lesz?

2020. aug. 11. 19:41
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Ő pedig 21 éves:D

Érdekes:DD

2020. aug. 12. 06:11
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem meglepo, mivel vonzza a kompetencia és ambicio. Inkabb jar ossze valakivel minosegi tarsasagba neha, akivel egy szinten van szellemileg, mint hogy a makogó pakolófiúkkal probalkozzon. Tudja mit akar az elettol, es meg is kapja. Nekem is volt par ilyen lany az eletemben, heti 1 kiadós tali, es mindenki intezte az életét a lehető legjobb tudása szerint.
2020. aug. 12. 10:15
 13/15 anonim ***** válasza:
63%
Engedd el:D Amúgy alapból azt mondtam volna, hogy hívd el nyugodtan. Én ebben, amit leírtál őszintén szólva nem látok semmi nagy “hűha” dolgot, ami miatt félni kellene tőle vagy reménytelen lenne. Aki egyetemre jár, annak bizony be kell járni egyetemre, tanulni kell és célszerű mellette megragadni a gyakorlati lehetőségeket. Ha emellett valakinek van valami hobbija, szeretett szabadidős tevékenysége stb., akkor erre is időt szakít. Viszont ez nem jelenti egyértelműen azt, hogy karrierista, hogy valami szuper profi a lány és komoly munkát végez, hogy csak az “ő szintjén” hajlandó ismerkedni, hogy kimagaslóan művelt és okos és tehetséges vagy ügyes, hogy ne fordítana időt másra pl. párkapcsolatra.... Persze, ez is lehet. Csak szerintem nem ilyen egyszerű a képlet. Nagyon sok egyetemista ismerőst fel tudnék sorolni, aki pl. gyakornoki munka címén kávét főz és adminisztrál, vagy este ugyanúgy ott van a bulikban, vagy közben a tárgyait sorra elbukja stb., stb. Sokan csak kényszerből dolgoznak (mármint pénz miatt), sokaknak meg egy hasznos időtöltés, fejlődési lehetőség. Csak te tudhatod, hogy ez a lány milyen.
2020. aug. 12. 10:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Igazából úgy tudom az egyik big 4nál gyakornok és elég konoly melót űz gyakornoki címen.

Mindegy,elengedtem :D

Köszi azért.

2020. aug. 13. 17:26
 15/15 anonim válasza:

A kérdés alatt a kifejtős részben szinte azt hittem, rólam van szó, annyira egyezik velem:D Egyetemista vagyok, a Bge-n tanulok nappali szakon, mellette gyakornokként dolgozom egy cégnél ahol később is elhelyezkednék, és esténként (heti 3szor kb) edzeni járok. De mekkora hülyeség amiket itt egyesek mondtak... az egyetemen csak a gyakorlatokra járok be, ami heti 2 délelőtt, a munkahelyem meg rugalmas, heti 20-30 órát teljesítek úgy, hogy meg se szakadok. A péntekeim szinte kivétel nélkül szabadok:D bulizni is sokat járok el, JA és egészen mostanáig távkapcsolatban volzam a barátommal, aki tőlem 120 kilométerre lakik:D Általában csütörtök estére feljött hozzám, együtt buliztunk, együtt töltöttük a hétvégét. Barátokkal is hetente találkozom. Tanulnom csak a zh és a vizsgaidőszakokban kell, azon kívül szinte semmit. Sőt; van hogy munkában is az esti órákban sunyiban előveszem a könyveket:D

Egyébként a barátom velem egy idős, 21 éves volt, szóval rám speciel nem igaz ez a 40 évesekkel összejárás (még 30 évest se tudnék magamhoz elképzelni...)

Nem feltétlen igaz ez a karrierista dolog sem; én speciel azért dolgozom, mert a suli nekem csak heti 2 délelőtt (már a második félév óta..) így egyszerűen túl sok szabadidőm van, a munkámat meg szeretem, keresni meg nem rossz, amikor nem vagy annyira másokra utalva. Amikor el tudsz menni saját keresetből nyaralni, stb.

Az edzés meg mindig is kiemelten fontos volz nekem, sok időt és energiát fektetek a külsőmbe. De az idődben nem hiszem hogy sokat változtat az a heti 3x1,5 óra..

tény, hogy nem sokat ülök otthon, de mindig is ilyen típus voltam, aki nem bírja ha 4 fal közé van szorítva. Én speciel nem érzem ezt az életmódot durvának, és lehet, az a lány is hasonlóan van ezzel. A hozzászólásom lényege csak annyi, hogy nem kell rögtön leírni az ilyen embert, és igen is lehet randira hívni, mert attól, hogy sok dolog van az életében, mèg vágyhat komoly kapcsolatra.

2020. aug. 31. 15:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!