Sokan miért nem képesek a szájmaszk (normális) viselésére?
Mert nem lehet benne levegőt kapni, és nem is egészséges. Ezt okozhatja az állandó maszk használata:
Én csak ott veszem fel, ahol nagyon muszáj. Pl. Bolt, de akkor is ki van az orrom. Egyébként többek között aknékat is okozhat, nekem meg különösen érzékeny a bőröm, aknékat hajlamos, szóval még 1 okom van, hogy ne hordják ezt a sz***t.
"Sokan miért nem képesek a szájmaszk (normális) viselésére?"
Több oka lehet:
- mert nyár van és nem kapnak benne levegőt
- mert tudják, hogy őket nem védi meg (kivéve az ffp), és a vírus átadását is csak csökkenti de egyáltalán nem zárja ki
- elegük van az egészből
- félelem érzet hiánya
- vagy egyszerűen egyébként is szarnak az embertársaikra meg a saját egészségükre is
Utolsó: neked mi a bajod azzal, ha valaki válaszol egy kérdésre!?
Utolsó előtti, vagyis 37-es:
Ami okokat felsoroltál a maszk viselése ellen, nálam az első 3 áll fenn, illetve valamennyire a 4. is. Az utolsó kizárva.
Ahol elő van írva a maszk /zárt terek, tömegközlekedés, boltok, áruházak, stb./, ott hordom, mert ez a szabály, de kizárólag akkor, ha az ottani alkalmazottak is hordják. Ha látom, hogy az eladó sem hordja, akkor már húzom is lefelé, maximum az állam alatt a torkomon van rajta. Illetve ja hordom is, az orromat mindig kint szoktam hagyni. Egyrészt hogy kapjak normálisan levegőt /pedig makkegészséges, 35 éves férfiember vagyok, semmi asztmám vagy egyéb betegségem nincs és mégis rohadt irritáló/, másrészt egyfajta jelzésérték is, hogy hordom ugyan a maszkot, mert ez a törvény, de értelme kb. kurvára nincs. Ha tudnám, hogy a többi embert veszélyeztetném és lenne értelme a hordásnak, akkor még az orromat is eltakarnám, mint a kisangyal. De nem köhögök le senkit, valamint azt se nagyon gondolom, hogy ezen a rohadt maszkon múlna a vírus terjedése. Ebből kiindulva egy baromságnak tartom az egészet. Ráerőltetik az emberekre, de a világban a vírus ugyanúgy terjed tovább. Napi szinten jönnek a hírek, hogy ilyen-olyan országban ennyi meg annyi az új fertőzött.
Összegezve: egy értelmetlen hülyeségnek tartom az egészet. Egyébként tegnap hallottam, hogy állítólag a kesztyű viselését is be akarják vezetni... Jó, hogy nem már védőöltözetet kell hordani a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!