Meg tudsz sajnálni egy magas nőt (180+) azért, mert a magassága miatt nem talál magának pasit?
Figyelt kérdés
2020. aug. 10. 20:54
11/20 anonim válasza:
Mármint úgy nem talál párt, hogy a 180 cm alatti pasikkal szóba sem áll?
13/20 A kérdező kommentje:
Igen, hogy nála alacsonyabb nem jöhet szóba :D
2020. aug. 10. 22:27
14/20 anonim válasza:
Akkor a gondolkodásmódját tudom sajnálni.
15/20 anonim válasza:
180cm vagyok és alacsonyabb az élettársam.Az hogy ki mit szól ehhez megmondom őszintén nem érdekel😉Nem másoknak akarok megfelelni.
16/20 anonim válasza:
Én megsajnálom szegény párát, sőt, ha a magassága mellett csinos és szimpatikus is, akár meg is vigasztalom a 192 centimmel.
17/20 anonim válasza:
Nem. Nem a magassága miatt nem talál pasit, hanem azért, mert nem akar.
És nem értem az ilyen dolgokat. Fura nekem, hogy olyan emberek várnának megértést és sajnálatot, akik rá sem szorulnak. Pl. top csaj, hogy nem talál még fullosabb pasit, pénzes pasi, hogy nem talál normális csajt és hasonlók.
18/20 anonim válasza:
Nem kell sajnálni. Én 180 cm magas vagyok, nem a magasságom oka az, hogy nincs párom. A férfiak nagy része így is minimum egymagas velem.
19/20 Lazy Lover válasza:
Ilyen felfogással ne csodálkozz....
20/20 anonim válasza:
#18 vagyok, most látom, hogy korán reggel még nem ment a fogalmazás...
*Nem a magasságom az oka annak, hogy nincs párom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!