Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Én vagyok az egyetlen régimódi...

Én vagyok az egyetlen régimódi 16 aki nem érti mi értelme van annak,hogy a lányok a fenekükről raknak ki képet?

Figyelt kérdés

Én úgy tudom, hogy ennek azért vannak következményei:D nem csak a pedo férfiakra gondolok de ha már azt akarják, hogy a fiúk ne csak egy kurvának nézzék őket akkor miért csinálják? Annyira örülnék ha egy ilyen lány válaszolna nekem.

Sajnos nem tudom hova tenni őket mert segg, mell, energia ital már már 14 évesen. Eközbe egy paradicsomot nem tudnak normálisan fel vágni xd

Jó talán rossz családi háttér vagy rossz baráti kör de sose értettem miért kell mindenkinek a birkák közé vegyülni.

2020. aug. 10. 18:15
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Te$$ megkérdezted hány barátom van aki feszitős képet tesz ki, én válaszoltam
2020. aug. 10. 19:28
 12/18 A kérdező kommentje:
De nem baj^-^ a pedo bácsiknak pont ilyen szeretnek tetszeni lányokra van szüksége.
2020. aug. 10. 19:36
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Azt írtad, az ismerőseid között rengeteg ilyen van. Teszem azt, van mondjuk legalább négyszáz facebook-ismerősöd. Csak van köztük, akinél jogosult vagy odakommentelni a számodra szemet szúró fotó alá. Ha már ekkora divatbirkák azok a fránya lányok.
2020. aug. 10. 19:38
 14/18 A kérdező kommentje:

Azt veszem le a válaszolkból hogy elégedettek lennétek azzal ha a lányotok olyan képet tenni ki az internetre ahol mindene kint van.

Vagy nem is érdekelne titeket,de amikor majd kapja a rossz indulatú megjegyzéseket? Amik majd idővel egyre rosszabbak és már nem fogja bírni, hogy sokan megalázzák akkor te mit tudnál csinálni?

Biztos rohadt jó lesz hogy nézted ahogy a lányod tönkre teszi az életét.

Ezt úgy mondom hogy egyik barátnőmmel ezt történt.

2020. aug. 10. 19:56
 15/18 anonim ***** válasza:
78%

Na, akkor érdeklődj a barátnődnél, hogy mit miért csinált a lánya.

Mellesleg egyetlen ilyen példa elég távol van attól, hogy minden 14 éves lány ezt csinálja a birkulás jegyében, és hogy emiatt nincsenek köztük igazi személyiségek.

2020. aug. 10. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:
Azert raknak ki ilyen kepeket magukrol, hogy ha majd megtrottyannak idovel, legyen mire visszatekinteni "before/after" :)
2020. aug. 10. 20:35
 17/18 anonim ***** válasza:
16-os: Mondjuk, ez vicces. A neten olvastam egy anyukáról, aki kifigurázza a magamutogató lányokat. Nagy is lett a sikere :D
2020. aug. 10. 21:04
 18/18 anonim ***** válasza:
77%

Megjött a napi különleges hópehely. Nekem van egy ismerősöm, aki 16 évesen "fiúsan öltözött" (bő póló, hosszúnadrág), és ugyanígy szidta a pózoló lányokat. Az volt a véleménye, hogy az ilyen ne csodálkozzon, ha megerőszakolják, ami szintén nem helyes. Erre 21 évesen hol tart a csaj? Ő a legnagyobb netr**anc, aki kelleti magát a kanos pasiknak. Millió olyan képe van, amin látszik a feneke, hasa, melle.

"Eközbe egy paradicsomot nem tudnak normálisan fel vágni xd"

Nem mindenkit tanít meg az anyukája alapdolgokra. Valószínűleg őket sem. Majd megtanulják, ha elkerülnek kollégiumba vagy valami.

2020. aug. 10. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!