Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A legnagyobb szemeteknek megy...

A legnagyobb szemeteknek megy a legjobban a sora manapság, de miért?

Figyelt kérdés
Leírom egy ismerősöm történetét: biztosítási ügynökként dolgozik. Egy igazi szemétláda, de milliókat keres. Nyalizik, udvariaskodik, lemegy kutyába az embernek, majd amint otthagyod, a következő embernek mindennek elmond téged, ugyanúgy ahogy a következőt is. De a legvállalhatatlanabb stílusban, magánügyeket kiteregetve! Ennek ellenére rendkívül sikeres modoros stílusa miatt. Miért az ilyen embereknek áll a világ? Miért nem lépnek le az ügyfelei az ilyennek ha ők is látják hogyan beszél másokról? Amikor múlt hónapban leléptem emiatt tőle, mindenki engem tartott hülyének, nem értették. Szerintem mindenkinek követnie kéne és az ilyen embernek csődbe kéne jutnia.
2020. aug. 10. 08:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha szakmailag jól teljesít és a kapcsolatai is megvannak, emelett életrevaló, akkor nem kell ezen csodálkozni. Már réges rég nem a becsületes, makulátlan embereknek áll a világ.
2020. aug. 10. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:

#1 sosem a makulatlan embereknek allt a vilag. Ettol fuggetlenul nem kovet el bunt azzal hogy jár a szája.

A tobbivel egyetertek:)

Csak azt nem tudom miert dumalgat valaki biztositasi ugynokokkel? Mi a létjogosultságuk?

A lakasomon van biztositas, ha utazok valahova kotok egyet. A megtakaritasaim befektetve. Mit csinal egy ilyen ugynok?

2020. aug. 10. 10:24
 3/4 A kérdező kommentje:

Az ügynök rábeszél. Nyalizik, jópofizik, meghív egy kávéra, pszichológust játszik, a barátod lesz .... hogy megkösd a biztosítást amire nem is volt szükséged.

Ismerőseimet ez a tag úgy rábeszélte, hogy kötöttek vele többféle biztosítást, majd a második kárbejelentés után a biztosító szerződést bontott velük indoklás nélkül. Persze az ügynök széttárta karjait, hogy rossz kliensek voltak a rossz házuk miatt. Meg is mondta, ő már megkapta a jutalék jórészét, adiosz.

2020. aug. 10. 12:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Sokan magányosak s ezt használják ki e férgek, így bármi francra rá is beszélik.

Látod ez a patkány is máig nyal felfelé, miközben semmit se változott csak óvatosabb:

https://www.youtube.com/watch?v=2ewL4W5gQ40

2020. aug. 10. 14:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!