Mièrt lèteznek rosszindulatú emberek???
Szia.
Milyen rosszindulatú?
Tag fogalom.
Altalaban érdekböl.
En èletemben akkor talalkoztam ezzel elöször mikor alsoban a bnömmel akartak màsok jatszani de mindig velem logott, aztan elkezdtek neki engem lehordani, engem kigunyolni röhögés tàrgyàvà tenni, kiközösiteni es bnöm àtpàrtolt hozzàjuk.
En meg nyomorultul éreztem magam, eletemben elöször éreztem utàlatot , es mondogattam is magamban hogy ugy utàliom x-et (a fökolompost),mire odajött a tanito es megkerdezett miert utàlom.
Es kisgyerekként azt sem tudtam mèg, hogyan is fogalmazhatnàm meg neki ezt az egészet, mikor nekem is uj es ismeretlenek is az èrzések, csendben àlltam. Igy a szüleim sem tudtàk soha javareszt, hogy mi zajlik velem az iskolàban.
Szoval màr 7-8 èves kisgyerekekben is megvan a rosszindulat.
Ez valami bekodolt ösztönös program lehet az emberekben. Alapbol nem jok az emberek mindenkiben ott van a rossz is mint alvo oroszlan.
A bnöm sem tudom mire vèlni hogy lazàn lesz.rt amugy. Ez meg az az ösztön lehet hogy nem a szerencsetlenhez csatlakoznak ösztönösen az emberek hanem az erösebb klànhoz hatra se nèzve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!