Miért van ebben az országban ennyi rosszindulatú, bunkó, nagyképű ember?
Na, tessék! Nem csak ember van ennyi rosszindulatú, bunkó, nagyképű abban az országban, hanem még a válaszok is bunkó parasztok; legalábbis, a 70%-uk.
Én, ebben az országban, nem is egy kérdést tettem fel a GYK-n. Egynél sem jelöltem meg, hogy ez normális kérdés, mégis, kivétel nélkül, hasznos, jó válaszokat kaptam.
Tudod, a te, egyáltalán nem hízelgő jelzőid, csak az egyik oldal véleményét mutatják. Úgy vársz választ a kérdésedre, hogy nem is lehet ismerni a teljes történetet. Lett volna mire válaszolni, ha linkeltél volna néhányat az említett normális kérdéseidből.
A magyarok többsége ilyen. Nagyszájú, beképzelt, neveletlen emberek, akik addig nagyon profik, míg csak dumálni kell, a gyakorlatban viszont orbitális lúzer a többsége.
Erre az oldalra meg zömébe frusztrált emberek jönnek fel megmondani a tutit, hiszen itt nem tudják pofán vágni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!