Ha választhatnátok, milyen mitológia vagy mesebeli lények lennétek?
Figyelt kérdés
Ha lehetne, én azt hiszem vámpír lennék..ti mit választanátok?2020. aug. 9. 21:47
1/12 anonim válasza:
Milyen vámpír lennél kérdező?
Én alakváltó lennék legszívesebben, az izgalmas lenne.
2/12 anonim válasza:
Én sellő lennék. Imádok a vízben lenni. :D
3/12 A kérdező kommentje:
1#-es
Én Energia vámpír lennék, a napon korlátozatlan ideig tartózkodhat, gyors és ha a másik szemébe néznek tudják manipulálni azt.
2020. aug. 9. 22:01
4/12 anonim válasza:
Sárkány
A kitalált és megalkotott karakterem is sárkány :)
6/12 anonim válasza:
Valami lény ami fiatalmarad örök életében de azért megtud halni ha akar, és ami erősebb mint egy ember.
A vámír így nem hangzik rossznak. De isten szívesebben lennék. Bár az meg lehet túl op
7/12 anonim válasza:
Én Medúza lennék. Elegem van az emberekből, és mindig is akartam kígyókat.
8/12 anonim válasza:
Plusz egy Medúzának. :D Imádom a görög mitológiát, mindig is Medúza volt a kedvencem. De szívesen lennék szirén is akár, vagy valamelyik Istennő. Ők hiába fiúk, a Kentaurak és a Minotaurusz is vonz, az is lennék.
9/12 anonim válasza:
Én is olyasmi mint a hatos.
Esetleg valami halhatatlan boszorkány, ha ilyen lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!