Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Senkinek nem mindhárom el már...

Senkinek nem mindhárom el már túl késő?

Figyelt kérdés
Szóval rövid leszek a úgysem tudnám bőven kifejteni magam. Egyedűl nőtem fel, soha nem voltak barátaim, nem volt kivel beszélgessek, és most itt vagyok eltelt az idő és nem tudok beszélni ha kérdeznék és ez nagyon fáj szeretnék beszélgetni de nem tudok és megőrűlök. Naponta olvasok de nem használ nem jutnak eszembe a szavak. Szégyellem magam a családban csak én vagyok ilyen. A testvéreim sem játszottak velem. Biztos haragudtak rám mert nem kellett volna hogy világra jöjjek, velük sem tartom a kapcsolatot. Tudom ez nagyon gáz és szerintem senki nem fog írni. A jelenlegi munkahelyemen már észre vették hogy nem tudok beszélni kitudja mit gondolnak rólam, biztos azt, hogy ez egy analfabéta beszélni sem tud.. Van valami megoldás, vagy vessek véget mindennek?
2020. aug. 9. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

"Esetleg van itt olyan lány aki beszélgetne velem 22 26 éves korig?"

Na, kibújt a szög a zsákból!

2020. okt. 23. 18:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Nincs itt olyan lány.
2020. okt. 24. 10:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az első lépés megvan, hisz változtatni szeretnél ezen. Nem csak te küzdesz ilyen nehézségekkel! Nem vagy egyedül, és nem gáz! Bínod kell magadban, hogy menni fog, biztasd magad! Szerintem az is jó ötlet, ha először interneten kezdesz el beszelgetni másokkal. Aztán meg gyakorold. Ha viccesen is hangzik, de egy tükör előtt. Az is lehet, hogy időbe tellik, de nem nehéz. Képes vagy rá, én majd küldöm az erőt!
2020. okt. 24. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!