Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki mit gondol arról, amikor...

Ki mit gondol arról, amikor az aluljárókban a terményeiket árusító öregmamikat ellenőrzi a rendőrség?

Figyelt kérdés
Nehéz a helyzetet megítélni, jogilag azért rendben van az, hogy "zaklatják" őket, mivel számlát sem adnak és általában engedély nélkül árulnak. De zömmel minőségi zöldségek, gyümölcsök kerülnek eladásra és kedvező áron.
2020. aug. 7. 07:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Az éremnek 2 oldala van, hiszen aki az utcán árul, az nem fizet se adót, se az árusító helyet nem bérli, stb.

Ettől függetlenül inkább a csöves, drogos népeket kellene kitakarítani az ilyen helyekről.

2020. aug. 7. 10:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén szólva én támogatom, hogy ne lehessen random az utcán árulni tisztázatlan eredetű élelmiszert.

Annyi, hogy én kicsit "félretenném" ezeket a néniket, szvsz sürgősebb lenne a hőbörgő drogos agresszív alakokat eltüntetni az aluljárókból előbb, aztán utána kéne ilyen "apróságokkal" foglalkozni.

2020. aug. 7. 11:29
 13/16 anonim ***** válasza:
76%

En vettem ilyet tobbszor is. Ehetetlen vegyszerize volt. Ki kellett dobnom.

Jogosan buntetik oket.

2020. aug. 7. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Engem nem különösebben zavarnak az ilyen nénik, de egy érdekes történetem van erről.

Volt egy néni, virágot árult az aluljáróban, megsajnáltam, vettem tőle pár szálat. Megköszönte, mondta, hogy nem elég a nyugdíj, beteg is stb. Később, összetalálkoztunk a Tescóban, ott pont vette csokorban a virágot, amit szálanként árult. Csak érdekesség: egy csokor rózsa volt olyan 1300 Ft, ő meg egy szálat adott 500-ért, de ok, ez az ő dolga, nem kötelező megvenni ugye. Na, de jön a lényeg, elmesélte a néni, hogy van neki egy YouTube csatornája, nézzem meg majd. Otthon ránéztem, Orbán Viktorról énekel dicsőítő dalokat, miközben arra kényszerül, hogy az Örs aluljáróban árulja a fagyban-melegben a virágot.

A néni azóta is ott árul sokszor, de majd Viktor megsegíti ezután. :D

2020. aug. 7. 12:25
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is semleges véleménnyel vagyok róluk, csak mint te, kérdező. Rendőrt biztosan nem hívnék rájuk, de soha nem is vennék tőlük semmit, pont azért, mert a származási hely nem tisztázott.
2020. aug. 7. 14:45
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Zavar, de kettős érzésem van:

1, Biztos valóbban neki erre szüksége van, mert nem tud megélni?

2, Szegény, tuti rossz élete van/volt.

Sokszor csak a múlt miatt ilyen gondolkodásúak, és amit a régmúltból áthoztak, azt viszik továbbra is tovább. Tehát pl.: nem lenne neki erre szüksége, mégis megteszi.

2020. aug. 7. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!