Ki mondja azt hogy a nők amit mindenki gondolt,nem szebbek mint a férfiak?Sőt sokszor szebbek bizonyos férfiak a nőknél.
Más alapján értékeljük a férfiak és nők külsejét.
A férfinak elég ha van egy erős állkapocs csontja, onnantól pedig gyakorlatilag lehet frankenstein feje, fél tucat bőrhibája és lehet idősödő is, de surolhatja a jóképűség határát, egészen egyszerűen azért, mert ennek a látványához vagyunk szokva.
Vedd pl a filmeket; egy bruce willishez hasonló kopasz(odó), relatíve nem túl kellemes látványt nyújtó férfinek is olyan szerepeket (és ezzel járó magabiztosságot) adnak, hogy a film végére ha akarod, ha nem, az agyad vonzónak fogja látni.
Ezzel szemben mikor láttál utoljára olyan nem vonzó nőt, akinek megengednék, hogy vonzó karaktert játsszon?
A nő, aki bármilyen módon a nyilvánosság elé kerül, legyen énekes, színész, modell atesik egy rakás szépítő folyamaton, nem lehet egy bőrhibája, ránca, fölös kilója sem, ráadásul filmeknél minimum egy évtizeddel fiatalabb annál a férfinál, akit párjául kap.
Ha ezt látod konkrétan 0 éves korodtol, akkor jó hogy egy szem alatti táskát észre sem veszel egy férfin, míg egy nőnél egy ilyen apróság képes elrontani az arca teljes összképét.
Ezt a berogzodest viszont le lehet győzni. Nekem pl volt az életemben pár hétnyi olyan időszak amikor alig láttam sminkes nőket (még filmekben sem) és mikor megint elkezdtem őket látni, a smink, lehetett bármilyen "természetes" annyira szemet szúrt, mintha ezek a nők maszkot viseltek volna.
A természetes női vonásokban rengeteg szépség van. Remélem hogy eljon majd az idő, amikor a világ is rájön erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!