Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez egy normális állapot?

Ez egy normális állapot?

Figyelt kérdés
Olyan érzésem van,mintha csak egy test lennék és nincsenek érzéseim.Nem akarok semmit,csak megyek valhonnan valahová,de magam sem tudom hová.Üveges tekintetem van.

2020. aug. 4. 15:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Persze, tök normális :D
2020. aug. 4. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
nem.
2020. aug. 4. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem normális, az ilyesmit deperszonalizációnak hívják.
2020. aug. 4. 19:02
 4/7 A kérdező kommentje:
#3 Biztos?Nem lehet valami más?Akkor,így mennék el a pszichológushoz.Én nem érzem kívülállónak magam.Torz érzések viszont vannak.Lehet hülyeségnek hangzik,de van olyan érzésem,hogy zöld érzés.Nem tudom máshogy leírni.Képes vagyok teljesen más érzést kreálni önmagamnak,mint ami ost van,a cselekedetim megváltozatásával.pl.:arany homály érzés.Függő is vagyok.Gyk függő...
2020. aug. 4. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok pszichológus, nem tudlak diagnosztizálni. De ha súlyosnak érzed, mindenképp menj el vele orvoshoz, mert azt sem kizárt, hogy valami komolyabb fizikai probléma előjele.
2020. aug. 4. 19:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Wow ez érdekesen hangzik. Leírhatod privibe mit értesz pontosan ezek alatt az erzések alatt.

Ha unatkozol :)

2020. aug. 4. 23:49
 7/7 anonim ***** válasza:

A mai világban ez normális. Meg is lett énekelve:

"...nálunk átlag embereknek hívják a zombikat..." (by: Majka vs. Király Viktor: Balkáni Amerika).

Nem jó ez az állapot, én is ilyen vagyok.

2020. aug. 5. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!