Ez egy normális állapot?
Figyelt kérdés
Olyan érzésem van,mintha csak egy test lennék és nincsenek érzéseim.Nem akarok semmit,csak megyek valhonnan valahová,de magam sem tudom hová.Üveges tekintetem van.2020. aug. 4. 15:34
3/7 anonim válasza:
Nem normális, az ilyesmit deperszonalizációnak hívják.
4/7 A kérdező kommentje:
#3 Biztos?Nem lehet valami más?Akkor,így mennék el a pszichológushoz.Én nem érzem kívülállónak magam.Torz érzések viszont vannak.Lehet hülyeségnek hangzik,de van olyan érzésem,hogy zöld érzés.Nem tudom máshogy leírni.Képes vagyok teljesen más érzést kreálni önmagamnak,mint ami ost van,a cselekedetim megváltozatásával.pl.:arany homály érzés.Függő is vagyok.Gyk függő...
2020. aug. 4. 19:30
5/7 anonim válasza:
Nem vagyok pszichológus, nem tudlak diagnosztizálni. De ha súlyosnak érzed, mindenképp menj el vele orvoshoz, mert azt sem kizárt, hogy valami komolyabb fizikai probléma előjele.
6/7 anonim válasza:
Wow ez érdekesen hangzik. Leírhatod privibe mit értesz pontosan ezek alatt az erzések alatt.
Ha unatkozol :)
7/7 anonim válasza:
A mai világban ez normális. Meg is lett énekelve:
"...nálunk átlag embereknek hívják a zombikat..." (by: Majka vs. Király Viktor: Balkáni Amerika).
Nem jó ez az állapot, én is ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!