Melyik az a élelmiszer amitől a legbüdösebbet lehet szellenteni és székelni?
Sokan mondják hogy a szellentés és a széklet szaga nem a nemtől és nem a életkortól függ hanem attól hogy mit eszik az ember.
De melyik az a kaja amitől a legbüdösebbet lehet szellenteni és székelni?
Vagy mégis igazabb az a állítás hogy nemtől és életkortól függ?
Vagyis a nők büdösebbet tudnak szellenteni?
Annak, hogy valakinek mi a neme, vagyis, hogy a lába között milyen nemiszerv található, semmi köze a bélműködéshez. Az alapvető biológiai anyagcserefolyamatok ugyanúgy zajlanak le. Életkoról sem függ. Nem fog az ember például fotoszintetizálni csak azért mert öreg, vagy fiatal. Ugyanúgy, ugyanolyan tápanyagokat fogyaszt el, amely a bélrendszeren halad keresztül. A szervezet meg kiveszi belőle a naki fontos anyagokat és többek között energiát állít elő belőle, hogy a sejtek működni tudjanak. A felesleg meg akár szilárd, akár gáz halmazállapotban a végbélnyíláson távozik. Ez kor és nem függő. Sőt az állatokban is pontosan ugyan ez az alapfolyamat megy végbe.
Abban már lehet egyéni eltérés, hogy az egyes ételektől ki mennyi bélgázt termel. Hiszen a bélflóránk se tökéletesen azonos. De az biztos hogy valamennyit mindenki termel. Olyan nincs, hogy valaki semennyit, legfeljebb letagadja.
Nos, amiket felsoroltak, azok közül a káposztafélék rám az ég világon semmilyen hatással nincsenek ilyen szempontból. A tojás ugyanez: semmi. A babtól, lencsétől, felesborsótól valamennyire emelkedik a bélgáztermelésem. Amitől extrém sokat és nagyon büdöseket termelek, nálam az a csirkemáj. Azt semmi nem tudja überelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!