Melyik szín a jobb a fehér, vagy a fekete? Bármiben.
Figyelt kérdés
2020. aug. 1. 11:31
1/8 anonim válasza:
Kinek mi.
Nálam a fekete elszívja az életerőmet.
Az egyik kedvenc színem pedig a fehér, tehát én a fehér mellett döntök.
2/8 anonim válasza:
Ha mindent kell nezni akkor a feher.
(Tagito vilagos szinhatas lakberendezesben, szexi es nem tömegrucik is kihozhatok belöle, àpoltsàg, tisztasàghatàst is nyujt, a tengerparton is vonzobb a fehér homok pl mint az a sötetebb sàrgàs, vagy egy kép/tükör is szebb feher kerettel mert nem vesz el a müböl/làtvànybol stb)
3/8 anonim válasza:
Én meg a feketét szeretem. Sokan cseszegetnek miatta, de majdnem mindenből képes vagyok a feketét választani, hogyha van olyan lehetőség. És nem vagyok depressziós, meg semmi ilyesmi, teljesen jól érzem magam, csak szimplán tetszik az egyszerűsége. :)
4/8 anonim válasza:
Az attól függ, miben.
Autó? A fehéret jobban észreveszik (kevesebb balesetben érintett), és kevésbé melegszik fel.
Ruha? A fekete elegánsabb, nem látszik meg rajta annyira a kosz és a gyűrődés.
Haj? Hát az ősz hajszínt sokan nem szeretik. :)
Telefon? Tökmindegy.
5/8 anonim válasza:
Get out című filmben erre adnak választ.
6/8 anonim válasza:
Fekete. Ruhában mindenképp, könnyebb mosni, ha mindened egyszínű. Bútorként is szeretem, de akkor fehér fallal. Szerintem a kettő együtt a legjobb, szeretem a kontrasztot.
7/8 Sunshinedoll válasza:
falban a fehér, ruhában a fekete.
8/8 anonim válasza:
imádom a feketét, szóval a fekete
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!