Ez az ember valóban fekete?
Hát a fene tudja, a kereső sem akar okosabbat mondani... Talán volt a felmenői között európai, nem tudom, pontosan honnan származnak az ősei.
Érdekes mindenesetre.
(Egyébként egy képet találtam, amin sötétebbnek tűnik a bőre:
)
Mikor kulfoldrol jovok Magyarorszagba, latogatoba, dobbenek meg, mennyire nem europai emberek a magyarok. Meg neha indiai, kozel-keleti szarmazasu emberek is feherebbnek latszanak. Ezt osszeadni az atlag folotti rassziussal ugy, hogy nincsenek is szinesek az orszagban, rohadt megdobbento.
Nagyon latszik a fekete szarmazas ezen a non. Meg a Depeche Mode szoke Martin Gore-ja is fekete apatol van amugy, az enekes, Dave Gahan meg felig indiai.
Az europid tipus nagyon messze van egy vilagos komplexioju mai ilyen-olyan keverek magyartol.
Johet a nulla pont. Rasszista se vagyok plusz szeretem a szulohazam.
"5/6 anonim"
Mondj akkor egyetlen, nem "ilyen-olyan keverék" népet légy szíves, akár mait, akár korábbit! A baj ezzel az, hogy mítosz, mert a népek mindig jöttek-mentek, keveredtek, nem volt soha "fajtiszta" hun, szláv, kínai, stb., ezek elsősorban nem vérszerinti kategóriák voltak. Érdekes, hogy épp az indiaiakkal dobálózol, holott India köztudottan kulturális olvasztótégely a maga kismillió népével, nyelvével és kultúrájával.
Csak tudnám, miért kell okoskodni.
Persze hogy az.
A haját relaxáltatta de kb ennyi. És ő még annyira nem is világos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!