Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit reklámozzák magukat a Ribik?

Mit reklámozzák magukat a Ribik?

Figyelt kérdés
Fb-n a videókba úgy tesznek hogy más a lényeg ők mást akarnak mutatni közbe meg csak magukat mutogatják direkt úgy öltözve pucsájukat mutogassák az van a fókuszban. Miért nem takarodnak el dolgozni és nemlenne se idejük se energiájuk ribiskedni. Ebbe mi a jó?

#Magamutogatás, Ribi,
2020. júl. 31. 23:05
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Kérdező, jót beszélgetsz saját magaddal? Amúgy 16 éves srác vagyok, barátnőm se volt még, nem hiszem, hogy ribi lennék. xD pedig én is lepontoztam a másik profilod válaszait. :D
2020. aug. 1. 23:27
 22/26 A kérdező kommentje:
Ribi vagy mert Ribi vagy
2020. aug. 2. 00:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Én is lepontoztam. 42 éves családos férfi vagyok, kétlem, hogy beleillenék a "ribi" kategóriába, de hát lehet, hogy a kérdező szakállas negyvenesekről is néz ilyen videókat. ;)
2020. aug. 2. 02:02
 24/26 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok ugyan, de még életemben nem töltöttem fel magamról képet sehova. Ennek ellenére is azt gondolom, hogy egy beteg, komplexusos idióta a kérdező. Vagy azért nyilatkozik így a nőkről, mert meleg és emiatt rájuk haragszik, vagy azért mert szeretne ugyan nőt, csak tudja, hogy esélytelen.
2020. aug. 3. 00:00
 25/26 A kérdező kommentje:
Nem az számít kivagyok az a lényeg hogy undoritó viselkedésűek a mai buta Ribik.
2020. aug. 3. 00:14
 26/26 A kérdező kommentje:
Elvannak tévedve nemkicsit, neveletlen gátlástalan nagyképű haszontalan élvezet hajhász agyafúrt rafinált kígyó mind
2020. aug. 8. 00:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!