Hogyhogy csak fél kortyonként isszák az emberek a kávét és / vagy a teát?
Én szeretem a kávét. finom? Némelyik igen. Hát megiszom. Automatás kávénál is mindig megbámulnak, hogy miért iszom meg egyszerre az egészet.. Nem értem miért? Mintha szemenként ennéd a rizst.
Van a tea. Haverokkal elmentünk üzleti dolgokról beszélni egy teázóba. Nézem, basszus mindenki kis kortyokban issza. egy korty, aztán 5 percig vár. aztán mégegy korty. Nekem ízlik a tea, hát megiszom a pohárral.
Én nem értem :/
Egyrészt melegen szeretem inni a kávét, másrészről pedig az ízéért iszom, nem azért, mert szomjas vagyok. Szeretem kiélvezni, mint ahogy egy jó bort is vagy kellemes forró csokit.
A teát én is vedelni szoktam jellemzően, mert agyonízesítve, kvázi üdítőként iszom.
Ha elvezed, az alkoholt is kortyonkent iszod. Raadasul egy igazi eros kavetol liftezne a fejed, ha beverned.
De te vagy szokatlan es miert inkabb. A tobbiek tunnek logikusnak.
Több ok miatt iszom lassan, kortyolva a kávét, teát:
-mert forró
-mert finom és szeretném tovább élvezni az ízét
-mert nem tudom egyszerre meginni: a kávé a vérnyomásom felpumpálására kell és csak úgy "hat" megfelelően, ha lassan, pici adagokban iszom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!