Én egy Little vagyok (age player) és szeretnék magamnak venni kifestőt. Tudtok ajánlani valami olysmit ami aranyos? illetve szerintetek ez pl aranyos kifestő lehet?
Nagyon szeretek aranyos dolgokat színezni, nagyon leköt, de olyan kevés ami valóban cuki és pl ezekből nincs sample belőle. Boltban meg szégyellős vagyok, megnézni. Mit ajánlotok?
1, a boltban nem szoktak kérdezősködni
2, egy rakás ember átlapozza az ilyeneket, mert szart senki sem akar a gyerekének venni
3, még ha ki is mondod hogy "üdv, ezeket a színezőket saját magamnak veszem, nem pedig egy gyereknek" nem fog történni semmi
4, ez a "little" dolog akkor normális ha képes vagy kilepni belőle, és nem vagy 0-24 egy ijedt virágszál, akire másnak kell gondot viseli.
26 éves vagyok, van bennem valamennyi gátlásosság és meg szokott bennem fordulni néha hogy mit gondolatnak mások arról, hogy éppen mit csinálok, de ez sosem akadályoz meg abban hogy megtegyem azt amit akarok. Ha megakadályozna, akkor segítséget kérnék a gátlásaim legyőzésében.
Nyugi. Az emberek többsége leszarja ezeket. Ha meg nem, mégis mikor látod ezen kívül az eladót? Soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!