Lányok! Számotokra mitől lesz egy pasi "aranyos"?
Ha aranyosan viselkedik.
Lehet számomra aranyos a párom, a pasi aki tetszik, és az is aki nem. Aranyos szó alatt te mit tartasz? Nyílván nem úgy aranyos mint egy pici gombóc pelyhes cica...
Kedves, udvarias, segítőkész, nyitott.
Nagyon pozitív, párkapcsolatnál pedig számomra egyenesen elvárás, a vőlegényem a legaranyosabb férfi a világon szvsz. :)
A többi kommentelő kb leírta amit gondoltam.
De pl nálam kapcsolat(ismerkedéskor anno a kezdetben):
Amikor bújik - pedig senki ki nem nézné belőle.
Ölembe, pocimra, mellkasomra hajtja fejét és simizhetem (fordítva is szeretem)
Van hogy csak rá hajtom fejem, vagy rá fekszem és nézem az arcát simogatva kimondva "aranyos vagy".
27/N
Nekem már akkor aranyos valaki, ha látom rajta, hogy élvezettel beszél arról, amit szeret, esetleg felköszönt a név/szülinapomon.
Szerintem nem minden esetben lesz az aranyos, cuki srác friend zone-ba küldve. Baráti körömben a "haverom" nekem aranyos, kedvesen bánik velünk, ünnepekkor kapunk tőle némi apróságot, ami számomra kedves és aranyos, de tudom, hogy nem akar tőlem/tőlünk semmit és én se tőle-ő "friend zone-ban" van.
De egyetemen ismerek egy szintén aranyos srácot, akivek szeretek beszélgetni, sok közös programon veszünk részt. Számomra ő is aranyos, de ha úgy van/lesz nem tudnám friend zone-ba tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!