Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Számotokra mitől lesz...

Lányok! Számotokra mitől lesz egy pasi "aranyos"?

Figyelt kérdés
Negatív vagy pozitív ha ilyen egy pasi?
2020. jan. 30. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
69%

Ha aranyosan viselkedik.

Lehet számomra aranyos a párom, a pasi aki tetszik, és az is aki nem. Aranyos szó alatt te mit tartasz? Nyílván nem úgy aranyos mint egy pici gombóc pelyhes cica...

2020. jan. 30. 23:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mosolygós, kedves, udvarias, figyelmes
2020. jan. 31. 06:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem pozitív mindenképp de nem feltétlenül jössz be neki ha aranyosnak tart. A kisöcsémet is aranyosnak tartom.
2020. jan. 31. 07:01
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Ha egy lány aranyosnak és cukinak tart akkor biztos lehetsz benne hogy mész a friendzone út felé😂
2020. jan. 31. 07:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Kedves. Pont. Illetve megmutat olyat magából, amit egyébként a nagy közönségnek nem tenne.
2020. jan. 31. 08:12
 6/10 anonim ***** válasza:

Kedves, udvarias, segítőkész, nyitott.

Nagyon pozitív, párkapcsolatnál pedig számomra egyenesen elvárás, a vőlegényem a legaranyosabb férfi a világon szvsz. :)

2020. jan. 31. 09:02
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

A többi kommentelő kb leírta amit gondoltam.

De pl nálam kapcsolat(ismerkedéskor anno a kezdetben):

Amikor bújik - pedig senki ki nem nézné belőle.

Ölembe, pocimra, mellkasomra hajtja fejét és simizhetem (fordítva is szeretem)

Van hogy csak rá hajtom fejem, vagy rá fekszem és nézem az arcát simogatva kimondva "aranyos vagy".

27/N

2020. jan. 31. 09:19
 8/10 A kérdező kommentje:
#4 én is hallottam erről :(
2020. jan. 31. 09:21
 9/10 anonim ***** válasza:
94%

Nekem már akkor aranyos valaki, ha látom rajta, hogy élvezettel beszél arról, amit szeret, esetleg felköszönt a név/szülinapomon.

Szerintem nem minden esetben lesz az aranyos, cuki srác friend zone-ba küldve. Baráti körömben a "haverom" nekem aranyos, kedvesen bánik velünk, ünnepekkor kapunk tőle némi apróságot, ami számomra kedves és aranyos, de tudom, hogy nem akar tőlem/tőlünk semmit és én se tőle-ő "friend zone-ban" van.

De egyetemen ismerek egy szintén aranyos srácot, akivek szeretek beszélgetni, sok közös programon veszünk részt. Számomra ő is aranyos, de ha úgy van/lesz nem tudnám friend zone-ba tenni.

2020. jan. 31. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem azért nem jön össze veled a csaj mert aranyos vagy. Mindössze annyi, hogy a nem aranyos emberekkel nem beszélgetünk, barátkozunk, így abból se barátság nem lesz, se kapcsolat, ezért nekik nem mondjuk azt hogy: "nem vagy aranyos". Ha aranyos vagy, akkor pedig vagy barátság lesz, vagy kapcsolat, attól függ a vonzalom is jelen van e.
2020. márc. 22. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!