Vidékiek, szúnyogok miatt ti is alig vagytok kint?
Figyelt kérdés
Nem lehet kimenni mert megesznek. Max ha dolgom van csak akkor vagyok kint. Nagyon szar ez a vidék, aki városban lakik olyan szerencsés. Lehet élni. Itt semmi nincs csak szúnyogok.2020. júl. 27. 16:31
1/11 anonim válasza:
Nálunk alig vannak. Pedig tó mellett lakunk. GYMS megyében elég jól ment idén a szúnyogírtás, szerintem.
2/11 anonim válasza:
Pesti vagyok, de itt is rengeteg van
3/11 anonim válasza:
Fejér-megye: semmi extra, alkonyatkor és hajnalban vannak, de nem elviselhetetlen mennyiségben.
4/11 anonim válasza:
Hajdú-Bihar: Rengeteg van napszaktól függetlenül. Pont ma napnyugtakor lesz légi szúnyogirtás, mert a földi permetezés nem bizonyult sikeresnek.
Off: egy halom csípés van rajtam.
5/11 anonim válasza:
Nyíregyházán is rengeteg a szúnyog, pedig elvileg irtanak is. A kisebb falvakba meg ennyi gyérítés sincs.
6/11 anonim válasza:
Győrben jó a helyzet.
Pedig régebben volt, hogy nyár elején nem irtottak, akkor cifra világ volt, szóval van összehasonlítási alapom.
8/11 anonim válasza:
Szolnok:Élhetetlen. Pakolni akartunk kint a kertben de lépni se lehet tőlük. Most ahogy írom ezt a mai este 6ot csaptam le a szobámban.(Folyó mellett lakok ahol elveg volt írtás...)
9/11 anonim válasza:
Debrecen: Itt is sok van, főled kora este, késő délután kibírhatatlan.
10/11 anonim válasza:
Debrecen: már ki vagyok tőlük az ujjamat is képesek meg csípni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!