Miért van az, hogy a cigányok nem szeretik ha videózzák őket ellenben a facebookjuk meg tele van képpel?
Ismét megnéztem a tolvajkergetőket most kigyűjtöttem a neveket megnéztem facen, direkt azokat néztem akik mondták, hogy " ne kamerázzáááááá " és hát aki fenn van abból 90% még azt is feltölti, hogy ülve meg állva hogyan áll rajta az aranynyaklánc. Mégis miért baj ha amúgy közterületen kamerázzák akkor ?
Ha ez nem elég érv, voltam egy faluba fotózni , van ott egy rozoga ház ahol pont jó képet tudok csinálni az autómról napnyugtakor, olyan posztapokaliptikus környezet, erre kijött múltkor a szembelévő házból vagy 4 cigány ( nem vagyok rasszista, de mit írjak ? ruszinok? nem azok, cigány nemzetiségiek vagyis etnikum) és elküld a p*csába, hogy én mi a f*szomat fotózom őket , holott rohadtul nem volt rajtuk a pofájuk, mondtam is nekik, hogy ne vicceljenek, biztos nem fotózom le őket. Mint ugye rendes fehér ember megfutamodva elhúztam a csíkot.
Magam, meg környezetem példája azt mutatja, hogy eddig semmi kivetnivaló nem volt ha fotóznak...
Nem értem akkor a többségnek miért baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!